Η σύζυγος του Kevin Costner κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου

Σύμφωνα με το TMZ, η Christine Baumgartner σχεδιάστρια και -όπως φαίνεται πρώην- σύζυγος του Kevin Costner κατέθεσε τη Δευτέρα 1/05 αίτηση για να τερματίσει τον 18χρονο γάμο τους, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Στην αίτησή της, η 49χρονη Baumgartner ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους: Cayden, 15 ετών, Hayes, 14 ετών και Grace, 12 ετών. Ωστόσο, δεν ζήτησε συζυγική υποστήριξη, καθώς όπως αναφέρει το TMZ, υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο. 

«Με μεγάλη θλίψη, συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Costner να πρέπει να συμμετάσχει σε αγωγή διάλυσης του γάμου», επιβεβαίωσε στο πρακτορείο εκπρόσωπος του 68χρονου ηθοποιού. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Christine και των παιδιών τους, καθώς διανύουν αυτή τη δύσκολη στιγμή». Ο Costner απάντησε στη συνέχεια στην αίτηση της εν διαστάσει συζύγου του την Τρίτη 2/05, ζητώντας επίσης την κοινή επιμέλεια των παιδιών. 

Kevin Costner
instagram/kevincostnermodernwest/

Η Baumgartner και ο πρωταγωνιστής του «Yellowstone» άρχισαν να βγαίνουν το 1999, λίγο μετά τον χωρισμό του Costner από την Bridget Rooney, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο τον 27χρόνο Liam. Μετά από έναν σύντομο χωρισμό το 2003, η σχεδιάστρια αξεσουάρ και ο Costner επανασυνδέθηκαν τον επόμενο χρόνο και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Aspen, Colo. Το ζεύγαρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον μεγαλύτερο γιο τους, Cayden, τον Μάιο του 2007 και τον δεύτερο γιο τους, Hayes, τον Φεβρουάριο του 2009. Την επόμενη χρονιά, το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη τους, Grace. 

Kevin Costner και η γυναίκα του Christine
instagram/kevincostnermodernwest/

Ο Costner έχει υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένος με τη Cindy Costner με την όποια  ωστόσο χώρισαν το 2004 και έχουν επίσης αποκτήσει τρία παιδιά μαζί την 39χρόνη Annie, τη 36χρόνη Lily και τον Joe που είναι σήμερα 35 ετών.  Ο Kevin Costner είναι επίσης μπαμπάς άλλων τεσσάρων παιδιών από προηγούμενες σχέσεις του. 

Ο χωρισμός έρχεται μετά την αναφορά της εφημερίδας The Post ότι το «Yellowstone» – η σειρά που «αναζωογόνησε» την καριέρα του ηθοποιού και του χάρισε Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του ως John Dutton – ακυρώθηκε μετά από πέντε σεζόν λόγω της διαμάχης του Costner με τον δημιουργό Taylor Sheridan. «Είναι το ίδιο όπως με κάθε showrunner και μεγάλο αστέρι  υπάρχει σεβασμός, αλλά υπάρχουν τριβές», δήλωσε στην Post μια καλά πληροφορημένη πηγή της παραγωγής. 

Kevin Costner
instagram/kevincostnermodernwest/

Παρ’ όλα αυτά, είπε η πηγή της παραγωγής, «ελπίζουμε ότι θα βρεθεί λύση. Είναι πολύ μεγάλο σόου για να μην ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι ο Kevin θα επιστρέψει για τα υπόλοιπα επεισόδια, αν όλοι συνεργαστούν, αλλά φαίνεται ότι το «Yellowstone» θα τελειώσει μετά από αυτή τη σεζόν». 

Πηγή:theissue.gr

About Post Author