Η Σοφία Παυλίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της αλλά και από τις επαγγελματικές τις εμφανίσεις.

Η ηθοποιός, έχει παίξει σε σειρές και θεατρικές παραστάσεις τις οποίες το κοινό έχει αγαπήσει, ενώ συμμετέχει στο καστ των ηθοποιών της θεατρικής παράστασης Συμπέθεροι από τα Τίρανα, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, μια θεατρική παράσταση που έχει κάνει θραύση.

Όσον αφορά τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της στα social media, η Σοφία Παυλίδου φαίνεται να απολαμβάνει τις ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες του καλοκαιριού στη Μύκονο. Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram και συγκεκριμένα, μια ήταν εκείνη που εντυπωσίασε τους followers της.

Μεταξύ άλλων, δημοσίευσε σε Instagram Stories μια φωτογραφία στην οποία, τόπλες, κάθεται στην αμμουδιά και απολαμβάνει τον ήλιο.

Εκείνο που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο είναι φυσικά το σώμα της, αφού εκτός από τη σέξι διάθεση και το εντυπωσιακά μαυρισμένο σώμα της, φορά ένα μαγιό που κολακεύει τη σιλουέτα της.

Πηγή: bovary.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author