Η Μαριάνα Βαρελά και η Φαμπιόλα Βαλεντίν παντρεύτηκαν! Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο μοιράστηκαν τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς τους φίλους ανεβάζοντας ένα βίντεο με κάποια από τα highlights της σχέσης τους.

Σε αυτά περιλαμβάνονται κοινά ταξίδια, στιγμές στην παραλία, εικόνες με τα δαχτυλίδια τους και η πρόταση γάμου. Επίσης, βλέπουμε την Μις Αργεντινή και τη Μις Πουέρτο Ρίκο ντυμένες στα λευκά να γιορτάζουν την ένωσή τους στα σκαλιά του Marriage Bureau στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

«Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας μυστική, ανοίξαμε τις πόρτες μας για μία ξεχωριστή μέρα» σημείωσαν στη λεζάντα του βίντεο αναγράφοντας την ημερομηνία του γάμου τους που είναι η Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022.

Κάτω από την ανάρτησή τους γράφτηκαν αμέτρητα θετικά σχόλιο για τη σχέση τους αλλά και την απόφαση να την κοινοποιήσουν.

Τα δύο μοντέλα γνωρίστηκαν το 2020 όταν έλαβαν και οι δύο μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International (MGI). Η νικήτρια εκείνης της χρονιάς μάλιστα Αμπένα Ακουάμπα ήταν μία από αυτούς που σχολίασαν στην ανάρτηση. «Θεέ μου συγχαρητήρια, το MGI δημιούργησε μια υπέροχη ένωση».

Πηγή:okmag.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author