Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν η φετινή πολύ ευχάριστη έκπληξη στο J2US

Επέστρεψε στην επικαιρότητα και την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας μετά από οκτώ χρόνια αποχής από τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Μου γίνονταν προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια και τώρα μου έγινε μία πάρα πολύ ωραία πρόταση για μια περιοδεία στο εξωτερικό. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Ό,τι είναι να ‘ρθει, θα ‘ρθει. Το σκέφτομαι», είπε η Μαριάντα Πιερίδη πρόσφατα στην Κατερίνα Καινούργιου.

pieridi-(3).jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!», η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Χωρίς κανέναν δισταγμό μάλιστα αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε πριν εμφανιστεί στην τηλεόραση.

pieridi-(1).jpg

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω πάρει και κάποια κιλά. Σκεφτόμουν πως δεν εμφανίζομαι στην τηλεόραση, οπότε δεν είχα στο μυαλό μου να φαίνονται οι τέλειες γωνίες κ.λπ. Αυτή την περίοδο προσέχω λίγο παραπάνω τη διατροφή μου. Δεν με αγχώνει όμως καθόλου ο χρόνος που περνάει. Νιώθω με τον εαυτό μου καλύτερα από ποτέ, εσωτερικά και εξωτερικά. Θέλω να σου πω ότι τώρα για την τηλεόραση έκανα μπότοξ. Δεν μου αρέσει γενικά να “πειράζομαι”», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

pieridi-(4).jpg

«Δεν έχω κάνει επίσης επέμβαση στο στήθος μου, όπως πιστεύουν αρκετοί. Θα σου πω ένα περιστατικό που μου συνέβη πάνω στη σκηνή πριν από χρόνια. Από κάτω μου ακριβώς καθόταν μια κυρία και λέει στον σύντροφό της: “Έχει βάλει στήθος αυτή”. Το ακούω, εκνευρίζομαι, σταματάω το πρόγραμμα και της λέω: “Αγαπημένη μου, χαίρομαι που είσαι εδώ απόψε. Ελπίζω να περάσεις καλά. Αν θες να ασχοληθείς με αυτό, σου επιτρέπω να το ακουμπήσεις, αλλά μετά θα πεις στο μικρόφωνο σε όλο τον κόσμο αν ισχύει ή όχι”. Σηκώθηκε, το έκανε και μετά γελάσαμε όλοι μαζί. Μου αρέσει να αστειεύομαι με αυτά τα πράγματα. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αν χρειαστεί στο μέλλον να κάνω κάτι, θα το κάνω», δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη

About Post Author