Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2024.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Φεβρουάριος είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες του 2024. Μια από τις ιδιαιτερότητες του είναι ότι στη διάρκεια του περισσότερα από τα μισά ουράνια σώματα θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου, ενισχύοντας θέματα φιλίας, αλληλεγγύης, τεχνολογίας, της προόδου αλλά και της επανάστασης. Ο Φεβρουάριος δεν έχει τίποτε συμβατικό. Μας ζητά να παθιαστούμε και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στους στόχους μας. Η Υδροχοϊκή ενέργεια ανακοινώνει έρωτες, πάθη, αλλά και επιθυμίες πέρα από την ερωτική μας ζωή. Στις 23/02 ο Ερμής θα προχωρήσει στους Ιχθύς και θα έχουμε καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στις 24/02. Είναι η κατάλληλη στιγμή για ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, δουλειάς και φροντίδας της υγείας μας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Φεβρουάριο:

Κριός

Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στους στόχους σας, στη συλλογική δουλειά, στις φιλικές σας σχέσεις, στις κοινωνικές σας επαφές, στις σχέσεις με συνεργάτες και τον ρόλο σας σε ομάδες. Μπορεί να νιώσετε ότι συντελείται κάποια αδικία και να θέλετε να αντιπαρατεθείτε με ένα πρόσωπο εξουσίας. Όμως τίποτε δεν πρόκειται να σας σταματήσει από την επιθυμία να κάνετε διαφορετικά τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας τον επαναστάτη και να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο στο περιβάλλον σας. Λίγη απομόνωση από ανώφελες παρέες και επαφές θα σας κάνει καλό στο τέλος του μήνα. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, ευθύνες και γενικότερα πιο σκληρή δουλειά. Η Πανσέληνος στις 24/02 σας καλεί να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας προσωπικής ανάπτυξης και προόδου, μήνας που έχει να σας διδάξει καινούρια πράγματα, αλλά και μήνας σημαντικών αλλαγών, που εκτείνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Αν δεν νιώθετε στο εργασιακό σας περιβάλλον ότι οι άλλοι σας υποστηρίζουν, είναι πιθανό να δημιουργήσετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ιδιαίτερα από τις 13/02 μέχρι τις 22/02. Με τη Νέα Σελήνη στις 10/02, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας καταβάλει ο φόβος των αλλαγών. Στις 24/02 έρχεται με περισσότερη ικανοποίηση σε ερωτικό επίπεδο. Στο τέλος του μήνα, μπορεί να προκύψουν ασυμφωνίες, δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεννόηση με συνεργάτες. Αξιοποιήστε περισσότερο το διάστημα μέχρι τις 13/02 που είναι πιο ήπιο.

Δίδυμοι

Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια πιο ευχάριστη εκδοχή του Ιανουαρίου τουλάχιστον τις πρώτες είκοσι ημέρες του. Το κλειδί του Φεβρουαρίου είναι να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνετε. Οι πλανήτες σας ωθούν όχι μόνο να μπείτε σε νέες περιπέτειες, αλλά να επεκτείνετε και τις γνώσεις σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02, μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ξαφνικών αλλαγών. Ακόμη και στον ερωτικό τομέα ο Φεβρουάριος θα σας χαμογελάσει κάπως πιο εύκολα. Η Πανσέληνος στις 24/02 δείχνει μια χωροταξική αλλαγή. Μπορεί όμως να υπάρχει και μια εξέλιξη σε ένα οικογενειακό θέμα που πιθανώς να επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Στο τέλος του μήνα, από τη μια θα ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας μια κατάσταση, από την άλλη μπορεί να νιώσετε πιο πιεσμένοι είτε σε θέματα επαγγελματικά είτε οικογενειακά.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Τον Φεβρουάριο εξακολουθούν να σας απασχολούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες και έχετε την τάση να τις επισημοποιείτε, αλλά στην πορεία του μήνα το ενδιαφέρον σας μετακινείται στον τομέα των οικονομικών σας.  Η Νέα Σελήνη στις 10/02 σας καλεί να σκάψετε βαθύτερα κάτω από την επιφάνεια σχέσεων και να δείτε τα πράγματα ως έχουν. Η λογική πάντως θα υπερισχύει στις αποφάσεις σας, ενώ το συναίσθημα θα μπει στην εικόνα προς το τέλος του μήνα. Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα σας κάνει πολλά χατίρια και σε συναισθηματικό επίπεδο. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί επίσης να σας πιάνουν τάσεις φυγής.

Λέων

Ο Φεβρουάριος γιορτάζει τις συνέργειες και αποκαλύπτει όλη τη γκάμα των σχέσεων σας. Τα πάθη δεν θα λείψουν είτε με την καλή είτε με την αρνητική έννοια. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 16/02 θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και το διάστημα 16/02 με 23/02 φαίνεται ότι θα έχει ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις σας. Προσέξτε την τάση να κάνετε το πρόβλημα του άλλου δικό σας. 13/02 και 14/02, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά στις σημαντικές σας σχέσεις. Στο τέλος του μήνα, ας είστε πιο προσεκτικοί με την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις σας. Επίσης προσέξτε τα όρια σας και τα οικονομικά σας.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Τον Φεβρουάριο θα έχετε πολλή δουλειά αλλά και τάση αναθεωρήσεων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Ο Φεβρουάριος θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες να οργανωθείτε και να το προσπαθήσετε εκ νέου. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στις 05/02 στον Υδροχόο θα σας βάλει σε μια διαδικασία προγραμματισμού και αναδιάταξης των προτεραιοτήτων σας. Η Νέα Σελήνη στις 10/02 στον Υδροχόο σας οδηγεί στο να σκεφτείτε «έξω από το κουτί» σε θέματα δουλειάς και φυσικής κατάστασης. Η Πανσέληνος στις 24/02 στο ζώδιο σας σάς κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους. Ίσως παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποια-ον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή μπορεί να προκύψει μια άλλη εξέλιξη σε μια σχέση ενδεχομένως και επαγγελματική.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή του Ιανουαρίου, αφού η πολυαστρία στον Υδροχόο σας ευνοεί ξεκάθαρα.. Έτσι θα είστε ιδιαίτερα καλοδιάθετοι στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα κι ακόμη και τις όποιες δυσκολίες θα τις αντιμετωπίζετε με σθένος, χιούμορ και καλή διάθεση. Στις 10/02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη μέχρι το τέλος του μήνα για μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή.  Η είσοδος της Αφροδίτης στις 16/02 στον Υδροχόο υπόσχεται ένα πιο διασκεδαστικό διάστημα με ευκαιρίες για εξόδους, ταξιδάκια, επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Η Πανσέληνος φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και τα επαγγελματικά πιθανώς με κάποιο παρασκήνιο που θα είναι έντονο στο τέλος του μήνα. Επίσης, στο τέλος του μήνα θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Ο Φεβρουάριος συνεχίζει να δείχνει ως ένα βαθμό το υποστηρικτικό πρόσωπο του Ιανουαρίου τουλάχιστον στις πρώτες 10 μέρες. Αυτό είναι και το διάστημα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε σε όλα τα επίπεδα. Αντίθετα από τις 13/02 , αρχίζει η πίεση προς όλα τα μέτωπα και δίνεται ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα των σχέσεων, αλλά και της οικογένειας, του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας κοντά στις 14/02, στις 17/02, στις 22/02 και στις 27/02.  Μια φιλική σχέση μπορεί να σας απασχολήσει με την Πανσέληνο στις 24/02, αλλά δεν θα συμβεί κάτι που δεν υποψιαζόσασταν. Στο τέλος του μήνα μπορεί να προκύψουν εντάσεις αλλά θα είναι  προσωρινές. Βάλτε τα όρια σας και προσπαθήστε να καταλάβετε πρώτα εσάς τους ίδιους και τι επιθυμείτε από τις σχέσεις σας.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Φεβρουάριος μπορεί να σας κουράσει λίγο περισσότερο. Θα νιώθετε μια έκρηξη ιδεών και θα είστε σαφώς πιο δημιουργικοί, αλλά και εξωστρεφείς. Προσπαθήστε να μη χάσετε την υπομονή σας και σαφώς μην αντιδράσετε με θυμό. Ο Φεβρουάριος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις κι όχι τόσο πολύ στον έρωτα. Η είσοδος του Ήλιου στις 19/02 και του Ερμή στις 23/02 στους Ιχθύς στρέφουν την προσοχή στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σας ζωή. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας-οικογένειας μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή χωροταξική. Στο τέλος του μήνα μπορεί να σας προβληματίσουν θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Από την άλλη όμως μπορεί να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση που σας απασχολεί καιρό.

Αιγόκερως

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με σας πρωταγωνιστές. Είναι μήνας που μπορεί να επιτύχετε καλύτερους διακανονισμούς, να ανακαλύψετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να φέρετε τις οφειλές και τα χρέη σε μια κατάσταση που δεν θα είναι για σας βραχνάς. Η Νέα Σελήνη στις 10/02 μπορεί να φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που δείχνει πολλά υποσχόμενη. Φυσικά μπορεί και μια αύξηση που δεν την περιμένατε ή μια έξτρα δουλειά να βοηθήσει να είστε πιο άνετοι με τα οικονομικά σας. Μετά τις 19/02, θα έχετε πιο εξωστρεφή και κοινωνική διάθεση, αλλά και ένα πρόγραμμα πιο επιβαρυμένο. Η Πανσέληνος στις 24/02, σας ανοίγει δρόμους σε σπουδές και δουλειά. Στο τέλος του μήνα προσέξτε τι λέτε και κυρίως πώς. Αν έχετε πλάνα για ένα ταξίδι πιθανώς να πρέπει να υπερπηδήσετε κάποια εμπόδια στο τέλος του μήνα.

Υδροχόος

Είστε σίγουρα οι «σταρ» του Φεβρουαρίου, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρεθούν στο ζώδιο σας σε διαφορετικές στιγμές μέσα στο μήνα οι μισοί πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος! Είναι ο μήνας που θα σας εμπνεύσει, θα σας προσφέρει κίνητρα για αλλαγές, αλλά θα έχετε να αντιμετωπίσετε και αρκετές αντιφάσεις και δυσκολίες. Μήπως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε κι εσείς οι ίδιοι τον αληθινό σας εαυτό; Από τα μέσα του μήνα ανεβαίνουν οι εντάσεις, αλλά ανεβαίνει και η γοητεία που ασκείτε στους άλλους. Από τις 16/02 μπορεί να προκύψουν γνωριμίες ενώ αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε συμβίωση ή την απόκτηση ενός απογόνου. Μετά τις 19/2 και με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02 τα οικονομικά θα είναι σε προτεραιότητα και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις.

Ιχθύες

Το πρώτο μέρος του μήνα θα είναι αρκετά πιο ήπιο και κοινωνικό για το ζώδιο σας. Αυτό είναι το διάστημα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε προκειμένου να ενισχύσετε την κοινωνική, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Φυσικά με τους πλανήτες στον Υδροχόο θα πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα καλά επίπεδα υγείας. Ο Φεβρουάριος είναι ένα μήνας που τονίζει την πνευματικότητα, την αυτογνωσία. Η Πανσέληνος στα γενέθλια σας στις 24/02 φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι αλλάζει και αλλάζει μόνο για τους καλύτερους λόγους ακόμη κι αν δεν φαίνεται με το πρώτο. Στο τέλος του μήνα αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο και βάλτε πιο δυνατά όρια στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές.

Πηγή:ladylike.gr

About Post Author