Τα 4 ζώδια που συγχωρούν την απιστία

«Την απιστία δεν την συγχωράω» λέει το γνωστό τραγούδι, αλλά υπάρχουν 4 ζώδια που πιστεύουν στην αγάπη ακόμα και μετά το “κέρατο”. Έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και υπό προϋποθέσεις θα επιλέξουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την κακή στιγμή για χάρη της σχέσης.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που συγχωρούν την απιστία

1. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά και ευαίσθητα άτομα. Είναι γνωστοί για τη ρομαντική και περιποιητική φύση τους, που τους κάνει να μαγεύονται εύκολα από τις χειρονομίες αγάπης και την προσοχή του συντρόφου τους. Εκτιμούν τις συναισθηματικές συνδέσεις και μπορούν να συγκινηθούν βαθιά από ονειρεμένα ραντεβού.

Έτσι, ακόμα κι αν τους απατήσει ο/η σύντροφός τους, παραμένουν αισιόδοξοι ότι η απιστία δεν θα συμβεί στην επόμενη σχέση τους ή μπορεί υπό προϋποθέσει να δεχθούν μια ειλικρινή συγγνώμη. Συχνά γοητεύονται από τους συντρόφους που τους δείχνουν πίστη και γνήσια στοργή. Ένας σύντροφος που τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια και αγάπη θα αιχμαλωτίσει την προσοχή τους και θα την κρατήσει για την αιωνιότητα.

2. Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και ρομαντικά άτομα που έχουν μια φυσική τάση να βλέπουν το καλύτερο στους ανθρώπους. Συχνά επηρεάζονται βαθιά από πράξεις αγάπης και γοητείας από τον σύντροφό τους και έλκονται από σχέσεις που είναι γεμάτες στοργή και συναισθηματικό βάθος. Αν αντιμετωπίσουν την απιστία, προσπαθούν να καταλάβουν τι οδήγησε στην προδοσία στη σχέση τους.

Αυτό το υδάτινο ζώδιο θα επιχειρούσε στη συνέχεια να αναλογιστεί τυχόν σχέδια ή κόκκινες σημαίες που μπορεί να έχουν αγνοήσει. Αυτή η αυτογνωσία τους βοηθά να κάνουν πιο υγιείς επιλογές στις μελλοντικές τους σχέσεις. Προχωρούν στη φροντίδα του εαυτού τους σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά για να θεραπεύσουν τον πόνο. Προσέχουν να μην χάσουν την πίστη τους στην αγάπη μόνο και μόνο εξαιτίας ενός ανέντιμου συντρόφου. Αν εντοπίσουν την αιτία του κακού, ίσως δώσουν και την δεύτερη ευκαιρία.

3. Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την αγάπη τους για την αρμονία και την ομορφιά. Εκτιμούν τη γοητεία, την κομψότητα και την αίσθηση του ρομαντισμού στις σχέσεις τους. Καθώς κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, τείνουν να αιχμαλωτίζονται από συντρόφους που τους δείχνουν στοργή και εκτίμηση. Αυτό το συναίσθημα δεν αλλάζει αφού κάποιος ραγίσει την καρδιά του απατώντας τον.

Εμπιστεύονται το ένστικτο και τη διαίσθησή τους όταν πλοηγούνται σε νέες σχέσεις. Στην πραγματικότητα, εάν κάτι αισθάνεται άβολο ή άβολο, το αντιμετωπίζουν και αναζητούν σαφήνεια.

4. Λέων

Στον πυρήνα τους, οι Λέοντες θέλουν να τους θαυμάζουν και να τους λατρεύουν. Γοητεύονται από τους συντρόφους που τους πλημμυρίζουν με κομπλιμέντα και προσοχή. Οι Λέοντες έχουν ταλέντο στα δράματα και συχνά απολαμβάνουν να τους μαγεύουν με ρομαντικές χειρονομίες. Τους αρέσει το συναίσθημα να ερωτεύονται κάποιον, έτσι δεν απογοητεύονται από μια απιστία. Η εύρεση αγάπης μετά την απιστία μπορεί να είναι ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι, αλλά οι Λέοντες παραμένουν αισιόδοξοι.

Γνωρίζουν ότι η θεραπεία από την προδοσία απαιτεί χρόνο και αυτοστοχασμό. Έτσι, όταν είναι έτοιμοι, ανοίγουν την καρδιά τους σε νέες δυνατότητες.

enikos.gr

About Post Author