Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι θα γίνει σε επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Aδιάλλακτοι και σκληροί απέναντι στο περιβάλλον σας, δημιουργείτε έχθρες με την επιθετική σας συμπεριφορά. Αυτό όμως, δεν βοηθάει κανέναν, ούτε και εσάς, καθώς οι απαιτήσεις σας από τους άλλους, είναι μεγάλες. Εντάσεις και ρήξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Kαλύτερα να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, γιατί δεν είστε πολύ καλά ψυχολογικά και υπάρχουν μέσα σας εντάσεις που δεν έχουν εκτονωθεί. Ωστόσο, μπορείτε άνετα να «παίξετε» στον ανταγωνισμό, όπου θα έχετε σημαντικά κέρδη.  

ΣΧΕΣΕΙΣ: Aν νιώθετε ότι ο σύντροφός σας, σας αντιμετωπίζει ως υποδεέστερους, καλύτερα να το σκεφτείτε καλύτερα, πριν αρχίσετε τα παράπονα και τις παράλογες απαιτήσεις. Ο απόηχος ενός χωρισμού ταλαιπωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Yπάρχει αντικειμενική δυσκολία στο να σκεφτείτε ορθολογιστικά και αυτό σας αποτρέπει από το να αποφασίζετε σωστά για τα θέματά σας. Σοβαρές καθυστερήσεις και εμπόδια, που δεν σας είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε σας απογοητεύουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Yπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, νιώθοντας κουρασμένοι από το παρασκήνιο αλλά και από την ίντριγκα στο χώρο της δουλειάς. Τα οικονομικά, ενώ παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις, αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση.

ΣΧΕΣΕΙΣ:  Παντελής έλλειψη υπομονής, δεν σας επιτρέπει να συμβιβάζεστε στις σχέσεις για χάρη της αρμονίας. Δεν κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω και αυτό σας φέρνει σε ρήξεις. Κάποιες σχέσεις, ίσως χρειαστεί να τελειώσουν οριστικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Bλέπετε ότι σας εξυπηρετούν τα ψέματα και τα λέτε κατά συρροήν. Να ξέρετε όμως, ότι κάποιοι θα εξαπατήσουν και εσάς και τότε ίσως να μην είστε σε θέση να αντιληφθείτε και να επεξεργαστείτε την κατάσταση. Πρόκειται να βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Aκόμα και τα μικρά πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, δεν φαίνεται να είστε σε θέση να ασχοληθείτε μαζί τους και αυτό δημιουργεί εντάσεις, καθώς οι συνεργάτες περιμένουν από εσάς, περισσότερη συμμετοχή. Οικονομική στασιμότητα.  

ΣΧΕΣΕΙΣ: Eίστε επιρρεπείς στην απιστία και είστε σε θέση να αναλώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να αποκρύψετε τις ατασθαλίες σας. Ομως, εξαπατώντας, δεν θα τη «βγάλετε καθαρή» και ίσως κάποιες σχέσεις σας να τελειώσουν με άσχημο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Mε δυσκολία ικανοποιείστε από το περιβάλλον, τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις φιλίες σας. Νιώθετε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους είχατε να κάνετε, έως τώρα, δεν έχουν τίποτα άλλο να σας δώσουν. Κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: H δουλειά σας δεν έχει τίποτα καλό να δώσει από άποψη εξέλιξης και εσείς δεν αντέχετε άλλο τη στασιμότητα. Τα οικονομικά είναι σε μια στάσιμη κατάσταση χωρίς σημάδια βελτίωσης και δεν αποκλείονται και οι απώλειες.  

ΣΧΕΣΕΙΣ: Aκόμα κι αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, αισθάνεστε στην κυριολεξία σαν να είστε μόνοι. Ακροβατείτε μεταξύ της δυνατότητάς σας για εξέλιξη και στην ανάγκη να βιώσετε τα πάθη, που επισταμένως κρατάτε μέσα σας, μακριά απ’ τα βλέμματα των άλλων. 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν χρειάζεται να γίνεστε αγενείς προκειμένου να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Μπορείτε να το κάνετε και με ευγένεια. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύετε λάθος πράγματα, γιατί υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στο να αντιλαμβάνεστε ρεαλιστικά τα πράγματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προκειμένου να «λουφάρετε», θα χρησιμοποιήσετε κάθε τρόπο και μέσον προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σας, αλλά να μην χρειαστεί να εργασθείτε πολύ. Τα οικονομικά είναι εν εξελίξει, αλλά ακόμα δεν φαίνεται προς τα πού κινούνται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορεί τον χωρισμό που βρίσκεστε να μην μπορείτε να τον διαχειριστείτε και να είστε μετέωροι, κυρίως γιατί δεν τον περιμένατε. Ωστόσο, θα πρέπει να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας, που υπάρχουν από το παρελθόν έως τώρα και θα καταλάβετε γιατί χωρίζετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ακομψη και περίεργη η αρχή της εβδομάδας, αλλά όσο περνά ο καιρός τα πράγματα θα στρώνουν. Πλησιάζοντας προς το τέλος της, θα έχετε σημαντική εύνοια της τύχης και κάποια γεγονότα, που θα παίξουν το ρόλο του καταλύτη, θα «σπρώξουν» τις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να κολακέψετε κάποιους συνεργάτες σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε την συνεργασία και τη βοήθειά τους για τα σχέδιά σας. Οι ιδέες σας, όχι μόνο γίνονται αποδεκτές, αλλά και βρίσκουν πρακτική εφαρμογή. Αναγνώριση και κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Γκρίνιες και εντάσεις στις σχέσεις, θα σας φέρουν ενώπιον δύσκολων καταστάσεων, που δεν λύνονται ούτε με ψέματα, αλλά ούτε και με σκληρό λόγο. Αν δεν θέλετε να φτάσετε σε χωρισμό, καλά θα κάνετε να «μαλακώσετε» λίγο. 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις και τους ανθρώπους αν θέλετε να γίνουν οι δουλειές σας. Κλεισμένοι στον εαυτό σας, μην μπορώντας, ούτε να συναναστραφείτε, αλλά ούτε και να συνεννοηθείτε με κανέναν, δεν πρόκειται να πάει μπροστά τίποτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ελεγκτικοί απέναντι στους συνεργάτες-συνεταίρους σας, με έναν τρόπο συμπεριφοράς που προκαλεί το φόβο πολλές φορές, τα σχέδιά σας δεν ευοδώνονται και φυσικά δεν βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Κάντε κάτι, γρήγορα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σχέσεις που δεν έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, ούτε και τα έχουν βγάλει πέρα με τις δοκιμασίες της καθημερινότητας, φτάνουν στη λήξη τους. Ρήξεις και χωρισμοί, που έχουν προδιαγραφές να γίνουν οριστικοί και αμετάκλητοι, υπάρχουν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε ιδεοληψίες και εμμονές, γιατί δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε ορθολογιστικά τις πληροφορίες που προσλαμβάνετε από το περιβάλλον. Η συμπεριφορά σας γίνεται προκλητική, ίσως και επιθετική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βυθισμένοι στις σκέψεις σας, θα σας είναι δύσκολο να διευθετήσετε ακόμα και τα πολύ εύκολα. Πνεύμα αντιλογίας στη δουλειά σας, δημιουργείτε εντάσεις εκ του μη όντος με συνεργάτες αλλά και πελάτες. Τα οικονομικά δε, σε μεγάλη ύφεση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Να είστε προετοιμασμένοι να βιώσετε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό, που θα σας ρίξει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, «στα πατώματα». Στην προσπάθειά σας να απελευθερωθείτε από την πιεστική αυτή κατάσταση, θα κάνετε λάθη και θα έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πρόσωπα που δεν πρέπει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Από εδώ και πέρα, η τύχη αρχίζει να σας δείχνει την εύνοιά της. Οι υποθέσεις σας λύνονται πιο εύκολα, τα προβλήματα λιγοστεύουν, οι εξελίξεις είναι θετικές και ό,τι κι αν σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό, τώρα απομακρύνεται ή παύει να υπάρχει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλό θα ήταν να μην πείτε ψέματα προκειμένου να απέχετε από τη δουλειά σας. Αν χρειάζεστε ξεκούραση, απλά πάρτε μια αναρρωτική ή απλά πείτε την αλήθεια. Επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται και ανοίγουν ορίζοντες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η σχέση σας σας κουράζει ψυχολογικά, αλλά και σωματικά, αφού διάφορα ψυχοσωματικά εμφανίζονται λόγω άγχους. Η πίεση είναι μεγάλη και είναι αμφίβολο αν θα την αντέξετε. Ισως χρειαστεί να βρεθείτε ενώπιον του ενδεχομένου να χωρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να αποχωριστείτε ανθρώπους, καταστάσεις, και πράγματα. Αυτό, γίνεται στα πλαίσια ενός γενικότερου ξεκαθαρίσματος που καλείστε να κάνετε στην καθημερινότητά σας για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και λειτουργική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βλέπετε γύρω σας, ανθρώπους, που ούτε στο τόσο δεν μπορούν να σας φτάσουν, κι όμως, ανεβαίνουν τα σκαλιά της επιτυχίας γρηγορότερα από εσάς. Απογοητεύεστε και κάνετε λάθη και βεβιασμένες κινήσεις, που κοστίζουν και οικονομικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είστε εμμονικοί και ανασφαλείς και αυτό κουράζει τον σύντροφό σας και τη σχέση σας γενικότερα. Οι σχέσεις περνούν μια περίοδο ταλαιπωρίας και σας αφήνουν με ένα αίσθημα ανικανοποίητου-πικρίας. Χωρισμοί, ίσως και οριστικοί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι άνθρωποι που θα σας πλησιάσουν αυτό το διάστημα για να σας συμβουλέψουν ή να σας βοηθήσουν, θα σας βρουν απέναντί τους, έτοιμους να πολεμήσετε, αντιμαχόμενοι τους λογικούς τους συνειρμούς. Δεν θα αποφύγετε δε, κάποιες ζημιές στο μεταφορικό σας μέσο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χαμένοι στις σκέψεις σας, δεν θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε εύκολα με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας και αυτό εκτός από μεγάλο εκνευρισμό, θα σας φέρει και καθυστερήσεις στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα καταφέρετε να σώσετε σχέσεις με σκαμπανεβάσματα και σας οδηγούν να κάνετε ανασφαλείς και ιδεοληπτικές σκέψεις. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, η ηρεμία τείνει να αποκατασταθεί και η έμφυτη αισιοδοξία σας να επιστρέφει. Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μόνο μετά τα μισά της εβδομάδας, οι λύσεις στα προβλήματά σας θα έρχονται εύκολα. Θα έχετε σημαντική βοήθεια βέβαια, από την αρχή, αλλά δεν θα είστε σε θέση να την αξιοποιήσετε. Ισχυροί άνθρωποι τάσσονται υπέρ σας και σας συμπαραστέκονται στα δύσκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα βρεθείτε πολλές φορές, σ’ αυτό το διάστημα, να μην μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμα και τις πολύ απλές, καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η δουλειά βρίσκεται σε ύφεση για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα κεφάλαια μειώνονται σημαντικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα από τι σχέσεις, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα ούτε να χρειαστεί να φτάσετε στα άκρα. Ευκαιρίες και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, που ο έρωτας τους περιμένει σε κάθε γωνιά και σε κάθε τους βήμα.

About Post Author