Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 21/01, 22:52 ώρα, στη 01° 31’ του Υδροχόου. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους) που έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Υπό το βλέμμα του Κρόνου στον Υδροχόο, λόγω της συνόδου του με την Αφροδίτη, αλλά και του Δία στον Κριό είναι σημαντική, καθώς θέτει τον καθένα προ των ευθυνών του και αν θέλει να ευτυχίσει ή να βγει κερδισμένος, θα πρέπει να παραμείνει αφοσιωμένος στον σκοπό του και έτοιμο να αρπάξει τις καινούργιες ευκαιρίες που θα του παρουσιαστού.

Ας δούμε ποια ζώδια θα κάνουν μια καινούργια αρχή με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Νέα Σελήνη  στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή της περιόδου και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τις ενέργειες εκείνες που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιδιώξεις σου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η τάση ανεξαρτητοποίησης, η πρόκληση κι η τόλμη για καινούργια ρίσκα κι ανοίγματα θα σε συνοδεύουν όλο αυτό το διάστημα, που κρίνεται ενδιαφέρον από πολλές απόψεις, ενώ θα χρειαστεί να αλλάξεις τελείως το υπάρχον καθεστώς ή να αποκοπείς οριστικά από καταστάσεις και πρόσωπα που ούτε φαίνονται πρόθυμα να σε ακολουθήσουν ούτε και σε εξελίσσουν. Επιπλέον, μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, πιο ασυνήθιστη ή προχωρημένη, όχι μόνο δε θα περάσει απαρατήρητη, αλλά θα έχει θετική ανταπόκριση ακόμα κι από άτομα που δεν το περίμενες.

ΛΕΩΝ ♌

Με τη Νέα Σελήνη απέναντί σου, στον Υδροχόο, η συναισθηματική σου φόρτιση θα είναι μεγάλη και ίσως αναγκαστείς να κλείσεις τους λογαριασμού σου με το παρελθόν, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις στο μέλλον απελευθερωμένος/η από κάθε «βάρος». Η σχέση ή μια συνεργασία σου πρέπει να αναβαθμιστεί ή να μπει σε διαφορετική τροχιά, από τη στιγμή που βλέπεις ότι την έχει καταπιεί η ρουτίνα ή σε κρατά πίσω και σε εμποδίσει να εξελιχθείς. Από την άλλη όμως, θα διαπιστώσεις ότι οι συμμαχίες – συνεργασίες είναι απαραίτητες σε αυτή τη φάση της ζωής σου, αν θέλεις να πας ένα σκαλοπάτι παραπάνω, γι’ αυτό φρόντισε να αφήσεις πίσω σου αλαζονικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές και να επιδείξεις ομαδικό πνεύμα. Δεν αποκλείεται, ακόμα, να προχωρήσεις σε συμβίωση ή γάμο ή να δημιουργήσεις δεσμό με ένα πρόσωπο που φαινομενικά διαφέρετε αρκετά, όχι όμως και ουσιαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τη Νέα Σελήνη, στον 4ο οίκο σου είναι πολύ πιθανό να προκληθεί μια αναταραχή στο οικογενειακό περιβάλλον σου, όμως πρέπει να την εκλάβεις σαν μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να τελειώνεις με κάποια κακώς κείμενα και να περάσεις σε μια άλλη φάση. Αν μάλιστα τα όρια της ανοχής σου έχουν στενέψει, εξ αιτίας προκλητικών ή αυθαίρετων συμπεριφορών, τότε είναι αναγκαία μια αλλαγή. Πριν, λοιπόν, ξαναβρεθείς εσύ στη συγκεκριμένη θέση, κάνε την έκπληξη και αιφνιδίασε τους πάντες με τις πρωτοβουλίες σου γιατί μόνο έτσι τα πράγματα θα πάρουν την τροπή που επιθυμείς. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα μια αλλαγή κατοικίας, η διαμόρφωση ενός χώρου του σπιτιού σου ή η έντονη ενασχόλησή σου με ένα ακίνητο που σου έχει προκαλέσει μπελάδες και θέλεις να ξεμπερδεύεις μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου, καλείσαι να αναθεωρήσεις κάποιες αρχές ή αξίες σου και να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο στα επαγγελματικά σου. Τώρα χρειάζεται να αλλάξεις, να υιοθετήσεις καινούργιες μεθόδους και αντιλήψεις και κυρίως να δοκιμάσεις ακόμα και κάτι διαφορετικό, που ξεφεύγει από όσα ήξερες ή έκανες μέχρι πρότινος. Δεν μπορείς, βέβαια, να βγεις έξω από τον χαρακτήρα σου, αλλά να γίνεις πιο δεκτικός/η. Από την άλλη, είναι πιθανό να μεταβληθούν συνθήκες και δεδομένα στη δουλειά σου, τα οποία δε θα σου πολυαρέσουν, όμως οφείλεις να τα αποδεχτείς ή να αποφασίσεις να κάνεις μια στροφή, επιλέγοντας άλλο αντικείμενο ή να αυτονομηθείς, δημιουργώντας κάτι δικό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τα δεδομένα στα ερωτικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο, ενδεχομένως γιατί κι εσύ δεν έχεις πια την ίδια αντιμετώπιση, όπως παλιά. Είσαι πιο απελευθερωμένος, χαλαρός, ξέρεις τι θέλεις, αλλά δεν τρελαίνεσαι, ούτε αγχώνεσαι, οπότε είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, με ένα πρόσωπο με το οποίο, εκτός από χημεία θα έχετε και αλληλοκατανόηση και δε θα σε περιορίσει.  Επίσης και η κατάσταση στα οικονομικά σου μπορεί να μεταβληθεί, καθώς, από εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, να πάρεις μια αύξηση, δώρο ή να καταπιαστείς με κάτι καινούργιο που θα σου φέρει κέρδος. Επιπλέον, μπορεί να σου έρθουν χρήματα από μια απρόσμενη πηγή, να κάνεις μια αγορά ή μια συμφωνία που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική.

ΖΥΓΟΣ 

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 5ο οίκο σου, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή και να σε εκπλήξει ευχάριστα, ιδιαίτερα αν έχεις αποκαρδιωθεί γιατί δε βλέπεις φως στο τούνελ ή έχεις πάψει να περιμένεις το οτιδήποτε κι έχεις στρέψει την προσοχή σου σε άλλους τομείς. Καινούργια πρόσωπα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, που θα σε ξεσηκώσουν, θα σου προκαλέσουν έντονες συγκινήσεις και θα σε ξαναβάλουν στο τριπάκι της δημιουργίας σχέσης. Ένα ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό, αρκεί να είσαι και εσύ πρόθυμος να μπεις στο παιχνίδι, χωρίς φόβους και προαπαιτούμενα και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να κάνετε με τον άνθρωπό σου σχέδια για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας κατά ένα μέλος ακόμα ενώ αν έχεις ήδη παιδιά, είναι πιθανό είναι να σε αιφνιδιάσουν θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σεξ και χρήματα θα είναι αυτά που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου και οι κινήσεις σου, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οφείλουν να είναι γρήγορες και έξω από την πεπατημένη, προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις και να μη χάσεις χρόνο και ευκαιρίες. Ο αιφνιδιασμός συνιστάται ως τακτική, καθώς και το να ρισκάρεις, έστω και εκ του ασφαλούς, αφού μπορείς να αναδειχτείς νικητής/α τόσο στην καρδιά ενός προσώπου που θέλεις να αποκτήσεις, όσο και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Σε περίπτωση που εμφανιστεί στο δρόμο σου κάτι που διαφέρει από τα μέχρι τώρα στάνταρ σου, καλό θα ήταν να μην το απορρίψεις γιατί τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά μπορεί να βγεις κερδισμένος. Επίσης, είναι πιθανό να πετύχεις έναν διακανονισμό χρεών ή δάνειο με αρκετά ευνοϊκούς όρους.

Πηγή:astrology.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author