Ζώδια και απιστία: Οι καλοί, οι κακοί και οι άπιστοι του ζωδιακού

Το ζώδιο κάποιου μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά του. Όχι μόνο γιατί εξηγεί εμμονή τους με την καθαριότητα (γεια σας Παρθένοι) ή γιατί τα μαλλιά τους είναι πάντα τέλεια (Λιοντάρια σας ζηλεύουμε όλοι). Αλλά γιατί μπορεί επίσης να αποκαλύψει πόσο kinky είναι, πόσο ξενέρωτα και αν είναι ανοιχτοί σε ένα one night stand. Και, ναι, πόσο πιθανό είναι να απατήσουν.

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του τάσεις στις σχέσεις. Αν και τα αστέρια δεν μας λένε ποιος θα απατήσει ακριβώς, μπορούν να μας πουν ποια ζώδια έχουν την τάση να είναι single ή ρομαντικά. Τόσο ρομαντικά που μπορεί να αποφασίσουν ότι ο άγνωστος που τους χαμογέλασε στο γεμάτο μπαρ είναι Η Αληθινή τους Αγάπη, ακόμα κι αν είναι ήδη σε σχέση.

Κριός

Ως ανταγωνιστικά και δυναμικά ζώδια της φωτιάς, οι Κριοί ενεργούν με βάση το ένστικτο και είναι πιο πιθανό να απομακρυνθούν από μια σχέση για μία απιστία. Σύμφωνα με σχετική έρευνα του EduBirdie, το 34% των Κριών έχει απατήσει ή φτάσει πολύ κοντά στο να απατήσει τον/την σύντροφό του. Ως ζώδιο της φωτιάς και το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι εξαιρετικά παρορμητικός, οπότε συχνά ενεργεί χωρίς να σκεφτεί. Ή τουλάχιστον έτσι θα το δικαιολογήσει.

Ταύρος

Το αισθησιακό και πρακτικό ζώδιο της γης. Οι Ταύροι είναι προσγειωμένοι και αξιόπιστοι, επομένως σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα, μόνο το 17% έχουν απατήσει ή έχουν φτάσει κοντά στο να απατήσουν, το ταίρι τους. Η ισχυρή πλειοψηφία των Ταύρων πιστεύει στη μονογαμία. Ως ζώδιο της γης, ο Ταύρος έχει να κάνει με την ευχαρίστηση: Καλό φαγητό, καλό κρασί, ακριβά σεντόνια και καλό σεξ. Μερικές φορές οι ηδονιστικές τους τάσεις απλώς τους ξεπερνούν. Εντάξει;

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι προτιμούν συνήθως περιστασιακές σχέσεις, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη – δεδομένου ότι σχεδόν το 31% από αυτούς έχουν απατήσει ή έχουν πλησιάσει στο να απατήσουν το ταίρι τους. Ως υπερκοινωνικά ζώδια του αέρα, οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα. Έχουν αρκετά ενδιαφέροντα και χόμπι για δύο άτομα. Και ακόμα κι αν η μία από τις προσωπικότητες τους ψηφίζει μονογαμία, η άλλη μπορεί να μην είναι. Καλή τύχη με αυτό.

Καρκίνος

Συναισθηματικό και συμπονετικό, αυτό το ζώδιο του νερού καθοδηγείται από το πώς «τρέφει» τους ανθρώπους γύρω του. Σε επαφή με τα συναισθήματά τους και πιστοί στη δέσμευσή τους, μόνο το 13% των Καρκίνων, έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει στην απιστία, με τους περισσότερους να παραμένουν πιστοί. Οι Καρκίνοι δεν είναι καλοί στο να αντιμετωπίζουν τις συγκρούσεις. Όταν πληγώνονται, τείνουν να ξεσπούν. Και παρόλο που αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα σας επιτεθούν με μικροπροσβολές, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ετοιμάζουν κάποιου είδους πυρηνική βόμβα. Στα καταφύγια!

Λέων

Οι Λέοντες ως γνωστόν λατρεύουν το δράμα. Οι φλογερές προσωπικότητες και οι πράξεις τους το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί. Σχεδόν το 36% από τα Λιοντάρια, είτε έχουν απατήσει, είτε έχουν φτάσει κοντά στην απιστία (το υψηλότερο ποσοστό στη λίστα!). Οι Λέοντες θέλουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους και αν δεν δίνεις στο λιοντάρι σου αρκετή προσοχή, μπορεί να κατευθυνθεί στους θαυμαστές του για να επιλέξει κάποιον που να το κάνει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστό ότι είναι πιστοί και πρακτικοί AF. Μόνο το 6% αυτού του ζωδίου, έχουν σκεφτεί να απομακρυνθούν από μια σχέση με μια απιστία. Από την άλλη: Οι Παρθένοι δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από την τελειότητα, από το ταίρι τους. Και αν κάποιος δεν πληροί τα πρότυπα της Παρθένου, θα βρουν κάποιον που να το κάνει. Συνήθως, όμως, θα σε απορρίψουν πρώτα. Και θα το καταλάβεις.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι το πιο διπλωματικό και ευγενικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Λαχταρά επίσης με όλη του την ψυχή τον ρομαντισμό. Μόνο το 7% των Ζυγών, έχουν σκεφτεί να ασχοληθούν με κάποιον άλλο εκτός από τον σύντροφό τους. Οι Ζυγοί λατρεύουν να είναι σε σχέσεις. Τόσο πολύ, που συχνά έχουν την προσωπική τους «κάβα» σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στην τρέχουσα σχέση τους. Αυτό που εσύ βλέπεις ως καβγά, οι Ζυγοί μπορεί να το δουν ως χωρισμό. Και πριν το καταλάβεις, προχωράει στο επόμενο ταίρι.

Σκορπιός

Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Οι Σκορπιοί είναι εσωστρεφείς και δεν αφήνουν εύκολα κάποιον να τους πλησιάσει. Για προφανείς λόγους, είναι λιγότερο πιθανό να εμπλακούν σε μια περιστασιακή σχέση. Μόνο το 9% έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει στην απιστία. Κάτι που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο, είναι να θυμάσαι ότι οι Σκορπιοί κρατούν κακία και λατρεύουν να παίρνουν εκδίκηση. Αν τους απάτησες πρώτος, μην εκπλαγείς αν σε πληρώσουν με τον ίδιο νόμισμα.

Τοξότης

Εξωστρεφείς από τη φύση τους, οι Τοξότες είναι πιο πιθανό να εγκαταλείψουν μια σχέση, αν πιστέψουν ότι τα πράγματα είναι πιο φωτεινά στην άλλη πλευρά του φεγγαριού. Το 23% από αυτούς, έχουν απατήσει ή παραλίγο να απατήσουν τον σύντροφό τους. Αυτά τα ζώδια της φωτιάς είναι παρορμητικά, περιπετειώδη και δεσμεύονται δύσκολα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τοξότης έχει την απιστία στο τσεπάκι του, αλλά αν δεσμευτεί σε κάποιον, πρέπει να αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι σοβαροί και ανεξάρτητοι, γεγονός που το κάνει λιγότερο πιθανό να μπουν σε σχέση τόσο εύκολα όσο άλλα ζώδια. Όμως, όταν δεσμευθούν, συνήθως δεν θα παρεκκλίνουν της πορείας τους. Μόνο το 11% έχουν σκεφτεί να απατήσουν ή το έχουν κάνει. Αυτά τα πρακτικά ζώδια, στοχεύον στην επιτυχία. Τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Εάν αποφασίσουν ότι η σχέση τους δεν συμβαδίζει με τους στόχους τους, μπορεί να κυνηγήσουν πιο πολλά υποσχόμενους τύπους.

Υδροχόος

Αν και ανεξάρτητοι και ασυμβίβαστοι, οι Υδροχόοι συνδέονται με τους άλλους σε ένα βαθύτερο επίπεδο, οπότε τα one-night stands είναι εκτός τραπεζιού. Το 10% έχει απιστήσει ή σκεφτεί την απιστία. Οι περίεργοι του ζωδιακού κύκλου (το εννοούμε ως κομπλιμέντο) μερικές φορές νιώθουν ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει. Εάν ο Υδροχόος κάνει ξαφνικά «κλικ» με κάποιον που μόλις γνώρισε, μπορεί να μην έχει σημασία ότι κάποιος τον περιμένει στο σπίτι.

Ιχθύες

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι συμπονετικό, οπότε φαίνεται ότι η πίστη του παραμένει σχετικά ακλόνητη. Μόνο το 12% έχει σκεφτεί την απιστία ή την έχει κάνει πράξη. Επίσης μιλάμε για το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού. Που σημαίνει ότι κάποιος άλλος μπορεί να τους γοητεύσει με τριαντάφυλλα, ποίηση ή ατελείωτα κομπλιμέντα. Εάν αποφασίσουν ότι έχουν γνωρίσει τον The One, μπορεί να μην έχει σημασία ότι βρίσκονται σε σχέση.

ladylike.gr

About Post Author