Ερωτοσκόπιο σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής. Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε. Επιβάλετε να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Πάρτε αποφάσεις των σοβαρών σας θεμάτων, όταν δε θα είστε εκνευρισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση. Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δεν θα φανεί μόνο στο πρόσωπό σας αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μειωμένη εσωτερική ενέργεια θα προέλθει από τη συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφεθείτε στα χέρια των άλλων και σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικούς. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο και επιβάλετε να αναζητήσετε τις ισορροπίες σε αυτές τις αντίθετες τάσεις. Στις σωστά δομημένες σχέσεις σας μπορείτε να φέρετε βελτίωση μέσα από το διάλογο, αλλά και να εισάγετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκουραστείτε γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε. Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα. Μη φοβάστε τις αλλαγές και μη μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας, απ’ το να περιμένετε να τις μαντέψουν. Βοηθήστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στον χειρισμό των ψυχολογικών του προβλημάτων. Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε ένα διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε αποφάσεις αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε. Μπορεί να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία που θα την καταλάβετε αργότερα. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα είστε υποτονικοί, αλλά αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας. Εξετάστε τα οικονομικά σας και τα οφέλη που είχατε από τρίτους και αναρωτηθείτε αν έχετε πετύχει μέχρι τώρα τους στόχους που είχατε βάλει. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε έκτακτα έξοδα εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και υποχρεώσεων, οπότε ξεκινήστε να κλείνετε παλιούς λογαριασμούς που εκκρεμούν πριν σας θυμηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους. Για να μην υποτιμήσετε τις ανάγκες σας και οι άλλοι την αξία σας, προσπαθήστε να μετριάσετε την ευαισθησία σας με τη λογική και τη δύναμη που διαθέτετε. Εξετάζοντας το παρελθόν σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε αποκομίσει εμπειρίες που δεν έχετε επεξεργαστεί από έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προβληματιστείτε με το τι πρέπει να αλλάξετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά. Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση και χωρίς ευθιξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε τα συναισθηματικά σας, χωρίς να προβείτε σε άσκοπες υποχωρήσεις ή αισθηματικές εξάρσεις. Δραστηριοποιηθείτε σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας και να είστε προσεκτικοί στα τυπικά κάθε συμφωνίας. Αποφύγετε κάθε είδους ασάφεια σε ό,τι αφορά καθαρά πρακτικά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας καθυστερήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, οπότε αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων. Μην είστε υπερβολικά αμετακίνητοι στις επιδιώξεις σας, γιατί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι. Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες.

pagenews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author