Οι περισσότεροι, όταν ρωτηθούν πώς θέλουν να είναι η σχέση τους με έναν/μία σύντροφο, το πιο πιθανό είναι να απαντήσουν ότι θα ήθελαν να είναι μαζί του/ης συνεχώς. Αλλά, όπως θα έχεις διαπιστώσει, σε αρκετές περιπτώσεις η ζωή, για λόγους επαγγελματικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους, μπορεί να βάλει εμπόδια και να δημιουργηθεί μια φυσική απόσταση στο ζευγάρι. Άλλοι το δέχονται πιο εύκολα, άλλοι όμως, όπως τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε, δεν αντέχουν με τίποτα το μακριά κι αγαπημένοι, γιατι είναι αδύνατον να στερηθούν τη φυσική και σαρκική επαφή με τον άνθρωπο που επιθυμούν. Ποια είναι αυτά;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Είναι παρορμητικός και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ένστικτά του. Ως εκ τούτου, το να μην μπορεί να πλησιάσει ή να αγγίξει τον/την σύντροφό του όταν το επιθυμεί είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για αυτό το ζώδιο.

Επιπλέον, δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την υπομονή, οπότε το να βρίσκεται για πολύ καιρό μακριά από το αντικείμενο του πόθου του μπορεί να του προκαλέσει έντονη δυσφορία που σύντομα μετατρέπεται σε πικρία ή ακόμα και μνησικακία. Αν και ο Κριός μπορεί να αντέξει να βρεθεί μακριά από το ταίρι του για λίγο καιρό, αν αυτό παρατραβήξει, είναι πολύ πιθανό να του πέσει πολύ βαρύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος απολαμβάνει τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική αλληλεπίδραση με τον/την σύντροφό του. Αν και ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι ο Ερμής, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλός στην αλληλογραφία ή στις τηλεφωνικές και διαδικτυακές επαφές, το να μην έχει φυσική σύνδεση με το ταίρι του, θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για αυτό το ζώδιο.

Οι Δίδυμοι είναι πολύ πιο χαρούμενοι και ευχαριστημένοι όταν τους δείχνεις προσοχή και τρυφερότητα. Αν αυτό δεν συμβαίνει μέσα στη σχέση τους, δεν θυμώνουν, απλώς βαριούνται και γρήγορα μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους.

ΖΥΓΟΣ

Χάρη στη σύνδεσή του με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, ο Ζυγός γίνεται ευτυχισμένος όταν σχετιστεί με έναν σύντροφο που είναι εξίσου παθιασμένος μαζί του. Θέλει ισορροπία και αρμονία στη ζωή του, με άφθονη δόση τρυφερότητας. Χρειάζεται κάποιον στο πλευρό του που να είναι διασκεδαστικός και να μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για τη ζωή. Συνεπώς, μια σχέση από απόσταση, θα τον βγάλει εντελώς εκτός ισορροπίας.

Επίσης, όπως είναι γνωστό, ο Ζυγός δεν τα πάει καθόλου καλά με τη μοναξιά. Και βέβαια, επειδή μιλάμε για το ζώδιο-βασιλιά του φλερτ, ο κάθε είδους πειρασμός καιροφυλακτεί, οπότε η έννοια της εμπιστοσύνης μπορεί να αποδειχθεί το μεγαλύτερο αγκάθι στις σχέσεις αυτού του ζωδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν δύο πράγματα που χρειάζεται ένας Σκορπιός σε μια σχέση και αυτά είναι η αληθινή πίστη και η άφθονη σωματική επαφή. Χωρίς αυτά, το ζευγάρωμά του με ένα άτομο μάλλον θα διαλυθεί γρήγορα. Τα οικείο, ζεστό, αισθησιακό άγγιγμα στο ταίρι του είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζει αυτά που νιώθει βαθιά μέσα στην καρδιά του αυτό το συναισθηματικό αν και μυστηριώδες ζώδιο.

Αυτή η ανάγκη του για σαρκική επαφή, ουσιαστικά δείχνει τη βαθύτητα και την εσωτερικότητα που υπάρχει στον σιωπηλό τρόπο με τον οποίο επιλέγει να επικοινωνεί. Επίσης, αυτός είναι ο δικός του τρόπος για να λάβει την ερωτική ανταπόδοση που του επιστρέφει το ταίρι του. Αν δεν έχει αυτήν τη δυνατότητα, ο Σκορπιός νιώθει ανικανοποίητος και ανασφαλής, με αποτέλεσμα να βγαίνει στην επιφάνεια η ζηλότυπη και κτητική πλευρά του.

astrology.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours