Ανάδρομος Ερμής Σεπτεμβρίου -Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν καθόλου καλά

Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται πως θα επηρεάσει σημαντικά κάποια ζώδια.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα «βάλει το χεράκι του» και η καθημερινότητά μας θα γίνει πιο δύσκολη. Από λανθασμένα συμπεράσματα και μπερδέματα, μέχρι τσακωμούς με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και οικονομικές ζημιές προβλέπει ο ανάδρομος Ερμής, για αυτό χρειάζεται μια προσοχή παραπάνω.

Ενώ κανένα ζώδιο δεν θα ξεγλιστρήσει χωρίς καμία απώλεια, από την επίδραση του ανάδρομου Ερμή θα γλιτώσουν τα σταθερά ζώδια αφού όπως αναφέρεται και στο bustle.com, ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει χώρα στο βασικό ζώδιο του αέρα στον Ζυγό, και στη συνέχεια οπισθοδρομεί στα μεταβλητά ζώδιο της Γης, στον Παρθένο.

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου

Παρθένος
Το πρώτο μισό του κύκλου του ανάδρομου Ερμή θα χτυπήσει τον οικονομικό τομέα για αυτό Παρθένοι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα με τις κινήσεις που θα κάνετε. Καλό θα είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και σίγουρα μην κλείσετε συμφωνίες.

Επιπλέον, η δυναμική των σχέσεων και τα θέματα αυτοεκτίμησης μπορεί να αναθεωρηθούν γύρω στις 26 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής συναντήσει την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δώστε λοιπόν στον εαυτό σας λίγο χώρο και χρόνο.

Ζυγός
Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει κατά βάση το ζώδιο του Ζυγού, οπότε προετοιμαστείτε για παν ενδεχόμενο. Αν και τα πράγματα μπορεί να είναι μπερδεμένα, με πισωγυρίσματα, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και έντονες συγκινήσεις, η στιγμή διαύγειας -όταν ο Ερμής συναντηθεί με τον ήλιο στον Ζυγό στις 23 Σεπτεμβρίου- δεν θα αργήσει να έρθει.

Μέχρι τότε, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά αλλά και τα θέματα υγείας γιατί, όλα μπορεί να ανατραπούν από το ένα λεπτό στο άλλο.

Αιγόκερως
Προσοχή στα επαγγελματικά γιατί οι προσπάθειές χρόνων μπορεί να πάνε στράφι. Να είστε σε εγρήγορση όταν πρόκειται για πιθανά σφάλματα επικοινωνίας στην εργασία, διότι η ασυνεννοησία κατά την περίοδο του ανάδρομου θα είναι το φόρτε σας, επομένως, μεγάλη προσοχή σε όσα σκέφτεστε να ξεστομίσετε. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει λίγο πιο απρόσεκτους και παρορμητικούς.

Η ένταση θα υπάρχει και στα προσωπικά σας ζητήματα για αυτό χρειάζεται σύνεση και υπομονή.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author