Δύσκολες ώρες για τον Βασίλειο Κωστέτσο – Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους ληστές.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με μία ανάρτησή του στο Instagram, νεαροί «πορτοφολάδες» τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν την ώρα που απολάμβανε με καλό του φίλο τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας.

«Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……! Εκτός από ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς την γεύση του ‘’τρόμου’’. Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμύριων Τουριστών σε μια Ελλάδα όμως!!! Απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας Πόσο μάλλον Δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το Βράδυ και Όχι σε Κάνα απόμερο στενάκι!!!!! Να βρίσκεσαι στο Έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων» έγραψε ο Έλληνας designer και πρόσθεσε:

«Σοκαριστικό Λυπηρό!…. Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης….! Βέβαια αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα!! Θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις….. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα…».

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου που συγκλονίζει:

About Post Author