Οι 5 διατροφικές συνήθειες της Μέριλ Στριπ που την κάνουν να νιώθει φανταστικά στα 72 της

Το να πούμε ότι η Μέριλ Στριπ είναι εντυπωσιακή είναι εντελώς υποτιμητικό. Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway το 1975 και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 73 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Μετρώντας μόνο τα Όσκαρ, η Στριπ ήταν υποψήφια 21 φορές και έχει κερδίσει τρία αγαλματάκια. Έχει επίσης κερδίσει πολλές Χρυσές Σφαίρες, Screen Actor’s Guild Awards, ήταν υποψήφια για βραβείο Tony και για Grammy. Και στα 72 της, η Μέριλ Στριπ εξακολουθεί να δείχνει και να αισθάνεται απολύτως εκπληκτική.

Πολλοί αναρωτιούνται πώς η σταρ έχει καταφέρει να συνεχίζει με τόση χάρη και επιτυχία στα 70 της. Η ίδια έχει μιλήσει σε μερικές συνεντεύξεις για την υγεία της και για το πώς διατηρεί μια ισορροπημένη ζωή στα 72 της.

1. Τρώει βιολογικά

Αν και η σταρ δεν μιλάει πολύ για τις καθημερινές της ρουτίνες, ένα πράγμα για το οποίο είναι πολύ ανοιχτή είναι οι πιο «φυσικές» συνήθειές της. Για παράδειγμα, η Streep δεν ξοδεύει πολλά χρήματα για την περιποίηση του δέρματος, αλλά χρησιμοποιεί πάντα κρέμα με δείκτη προστασίας, απέχει από το να αγγίζει το πρόσωπό της όλη την ημέρα και τρώει βιολογικά τρόφιμα .

2. Η Μέριλ Στριπ μαγειρεύει και τρώει με φίλους

Η Meryl Streep τρελαίνεται να μοιράζεται ένα γεύμα με φίλους. Σύμφωνα με το Vanity Fair , η Στριπ φιλοξένησε τους συμπρωταγωνιστές της στο σπίτι της στην Οκλαχόμα για δείπνο και πρόβες.

Μάλιστα, η Margo Martindale, που έπαιξε την αδερφή της Streep στο «August: Osage County», είπε στο Vulture ότι η Meryl Streep δεν ήταν μόνο εξαιρετική μαγείρισσα, αλλά και πολύ γενναιόδωρη με τη μαγειρική της.

«Όταν η Μέριλ μαγειρεύει, λέει “Έλα! Φτιάχνω αυτό”. Μπορεί να μαγειρέψει. Θεέ μου. Μπορεί να μαγειρέψει οτιδήποτε. Είναι η Μέριλ Στριπ!».

3. Φυσική κίνηση

Η Meryl Streep φαίνεται να ζει μια πολύ ισορροπημένη ζωή και με βάση τα όσα είπε σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, φαίνεται ότι η υγεία της αφορά εξίσου τη νοοτροπία και την κίνησή της όσο και για την υγιεινή διατροφή.

Η Στριπ μίλησε στον The Guardian για την καριέρα της και όταν ρωτήθηκε για την αποδοχή ρόλων, ανέφερε ότι δεν μένει ποτέ στο παρελθόν.

Και πού σκέφτεται πολύ η σταρ; Στην πισίνα.

«Όταν κολυμπάω τους 55 γύρους μου, προσπαθώ να θυμάμαι τις ταινίες που έχω κάνει και δεν μπορώ… το παρελθόν είναι απλώς ένα μίασμα», είπε η Στριπ.

4. Δεν επικεντρώνεται στην απώλεια βάρους

Η Στριπ ξοδεύει το χρόνο της κάνοντας μια υγιή, ισορροπημένη ζωή, αλλά δεν αφιερώνει πολύ χρόνο εστιάζοντας στην εμφάνιση ή στην απώλεια βάρους. Το 2014, η Στριπ κέρδισε τη θέση του επίτιμου διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Στην ομιλία της, έδωσε ειλικρινείς, χρήσιμες συμβουλές στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο.

“Για τις νεαρές γυναίκες, θα έλεγα, μην ανησυχείτε τόσο πολύ για το βάρος σας. Τα κορίτσια αφιερώνουν πολύ χρόνο στο να το σκέφτονται, και υπάρχουν καλύτερα πράγματα. Για τους νέους άνδρες και τις γυναίκες, σκεφθείτε, τι σας κάνει διαφορετικούς ή περίεργους, αυτή είναι η δύναμή σας. Όλοι προσπαθούν να δείχνουν ίδιοι, και στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι που φαίνονται διαφορετικοί είναι αυτοί που μπορούν. Κάποτε μισούσα τη μύτη μου. Τώρα, δεν το κάνω.”

5. Απολαμβάνει την πίτσα

Αν και αυτή δεν είναι η πραγματική συμβουλή που έδωσε η Meryl Streep, φαίνεται ότι δεν αντιστέκεται σε μία πίτσα.

Κατά τη διάρκεια των βραβείων Όσκαρ 2014, όταν η οικοδέσποινα Ellen Degeneres α άρχισε να μοιράζει πίτσα, περίπου στα μισά του προγράμματος, η Meryl ήταν μία από τις πρώτες που άρπαξαν ένα κομμάτι.

Πηγή:healthstories.gr

About Post Author