Mε αφορμή το λεκτικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε κατά τη ώρα της παρουσίασης του φετινού διαγωνισμού της Eurovision ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε σε ένα χυδαίο περιστατικό που του είχε συμβεί χρόνια με τον γνωστό αθλητικογράφο Γιώργο Γεωργίου.

«Το 2006, όταν παρουσίαζα την Eurovision», λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, «δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση που έχει γίνει σε άνθρωπο της τηλεόρασης. Ένας αθλητικογράφος είχε μιλήσει στην εκπομπή του για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζα της Eurovision και εννοείται είχε πει αδερφή και αδερφάρα, ότι βλέπω την Αννούλα, είχε πει όξω πουσ@@@ και άσχημε και διάφορα άλλα. Αυτές οι φράσεις, στο λεξιλόγιο των νέων εκείνης της εποχής πέρασαν, έλεγαν Αννούλες τα gay παιδιά για να τα κοροϊδέψουν. Δημιούργησε μια νέα βρισιά».

Σε ποιον αναφέρεται ο Γιώργος Καπουτζίδης; Ποιος είναι ο αθλητικός δημοσιογράφος που είχε κάνει αυτές τις ακραίες ομοφοβικές αναφορές εναντίον του; Η αναφορά του είναι ξεκάθαρα φωτογραφική και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη κάποιος για να καταλάβει ότι αναφέρεται στον Γιώργο Γεωργίου. Με το παρακάτω βίντεο να αποτελεί μια από τις χειρότερες ομοφοβικές επιθέσεις που έχουν γίνει ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:thecaller.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author