Βρεττός γάμος: Σε πελάγη ευτυχίας ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την 1 Σεπτεμβρίου ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη στην Κύμη. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια – όπου και έκαναν διακοπές μέσα στο καλοκαίρι, όμως, δεν είχαν γνωστοποιήσει την ακριβή ημερομηνία καθώς δεν ήθελαν να απασχολήσουν τα ΜΜΕ με τον γάμο τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε απίθανες φωτογραφίες κρατώντας στις πλάτες την σύντροφό του και η λεζάντα ήταν επική αφού έγραψε: «Σηκώνοντας ήδη τα οικογενειακά βάρη. Σ´αγαπώ από δω ως το ♾️ @anastasia_dell Lets do this…  #preweddingday #ourwedding #thankuall».

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο

Σήμερα λοιπόν ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε με την σύντροφό του και ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και τον Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι ανέβασαν stories αποκαλύπτοντας τον γάμο του τραγουδιστή με την αγαπημένη του.

Ο γάμος τους έγινε στη γενέτειρα του γνωστού τραγουδιστή στην Κύμη, σε μια μικρή τελετή μόνο για οικογένεια και φίλους.

Το Open Weekend βρέθηκε στο σημείο και ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην κάμερα πριν μπει στην εκκλησία: «Που μας βρήκατε ρε παιδιά; Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου και σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ. Δεν έχουμε άγχος, αλλά μόνο χαρά. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ».

Η Αναστασία Δεληγιάννη μετά την τελετή δήλωσε πως δεν του πάτησε το πόδι, ενώ ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά».

About Post Author