Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής ως προς το αν θα υπάρξει κοινό τους μέλλον, με την παρουσιάστρια να ερωτάται και να μην κρύβει την ενόχλησή της.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης του «Make a Wish» για το τηλεοπτικό της μέλλον για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια, που γιόρτασε εσχάτως με τον πρώην σύζυγό της, έγινε έξω φρενών και δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας πως στην βραδιά αυτή δεν θέλει να μιλήσει για την ίδια.

Η… ενοχλημένη απάντηση της Σκορδά

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι ότι τώρα, σε μια τέτοια εκδήλωση σαν αυτή του Make A Wish, σας το είπα και πριν και θα ήθελα να το σεβαστείτε, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάτι που αφορά σε μένα. Εντάξει, τώρα, για τα παιδιά και την παγκόσμια ημέρα της μητέρας αλλά αισθάνομαι ότι είναι λίγο… καλύπτω κάτι».

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ συγκινημένη με όλο αυτό (της εκδήλωσης του Make A Wish) και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι προσωπικό» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά μιλώντας στους δημοσιογράφους.

About Post Author

You May Also Like

More From Author