Ο Αργύρης Πανταζάρας έδωσε συνέντευξη και εξήγησε τον λόγο που πρόσφατα δημοσιοποίησε τη σχέση του με την σύντροφό του, Σίσσυ Τουμάση.

Ο ηθοποιός ανάρτησε στιγμιότυπα με τη σύντροφό του από το ταξίδι τους στην Ιταλία, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους, μετά από μήνες έντονης φημολογίας.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» εξήγησε τους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση, ενώ αναφέρθηκε στο θέατρο, τονίζοντας πως για εκείνον, η σκηνή απευθύνεται σε επαγγελματίες με όρια και δεν είναι ένα μέρος για να έρθεις κοντά με τον συνάδελφό σου.

«Η σκηνή είναι για επαγγελματίες με όρια, που σέβονται ο ένας τον άλλο, την προσωπική του ζωή, τη διάθεση και την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας. Αλίμονο, κάθε φορά που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε σχέσεις στο θέατρο και στα γυρίσματα, να έρχεσαι πιο κοντά με τον άλλο. Θέλω να πω ότι δεν είναι προϋπόθεση να έρθεις κοντά», είπε χαρακτηριστικά.

326236545_144208211786092_6009973808713889445_n

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους λόγους που επιβεβαίωσε τη σχέση του μέσα από το Instagram, ενώ συνηθίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ξέρεις είναι άλλο να κρύβεσαι, άλλο να το φωνάζεις κι άλλο να κάνεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου και είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει κανένα νόημα να παίζεις τον ανήξερο, δεν είναι ευγενικό. Το να μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή, επειδή το επιθυμείς, είναι όμορφο. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να εξηγήσει, ούτε να αναλύσει. Ο καθένας ας γιορτάσει τη ζωή και τις στιγμές του, όπως καταλαβαίνει και όπως του αρέσει», σημείωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε σε διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ και δήλωσε πως «είναι ελπιδοφόρο να γίνεται μόδα η αγάπη και η συντροφικότητα».

«Έχει αλλάξει η μόδα πλέον. Κάποτε το έπαιζαν όλοι ελεύθεροι και ανήξεροι. Εμένα μου αρέσει που όλοι στο Χόλιγουντ είναι αγκαλιά με το ταίρι τους. Η Ζεντάγια, αυτή η πιτσιρίκα σταρ, είναι αγκαλιά με τον Τομ Χόλαντ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ με την Τέιλορ Ράσελ, ο Ράιαν Ρέινολντς ανεβάζει φωτογραφίες με τη γυναίκα του σε τόσο τρυφερές στιγμές. Είναι ελπιδοφόρο που πλέον, είναι της μόδας η αγάπη και η συντροφικότητα. Τους ρωτάει κανείς γιατί το έκαναν;», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Πηγή:protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author