Χάλι Μπέρι: Μηνιαία διατροφή 8.000 δολάρια στο πρώην σύζυγο της

Η Halle Berry σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα συμφώνησε να καταβάλλει μηνιαία στον πρώην σύζυγο της γαλλικής καταγωγής ηθοποιό Martinez το ποσό των 8 χιλιάδων δολαρίων ως διατροφή για τον εννιάχρονο Maceo. Επιπλέον, αν η ίδια εισπράξει από οποιαδήποτε αιτία ανά έτος ποσό άνω των 2 εκ. δολαρίων, στο ποσό που θα εισπράξει ο Martinez θα προστεθεί και το 4,3% του εισοδήματός της.

Οι δυο τους παρέμειναν παντρεμένοι μόλις για δύο χρόνια και χώρισαν με την αιτιολογία των αγεφύρωτων μεταξύ τους διαφορών. Η Berry έχει ένα ακόμα παιδί, την 15χρονη Nahla, από προηγούμενη σχέση της με το μοντέλο Gabriel Aubry. Πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της, όπου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει πολύ.

Οι οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις της ηθοποιού

Η Berry θα πληρώνει επίσης το ιδιωτικό σχολείο του Maceo, ό,τι χρειάζεται για τις σπουδές του, καθώς και το 100% των εξόδων για εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως το ποδόσφαιρο. Η ίδια θα καλύπτει και κάθε ιατρικό του έξοδο, μέσα από την προσωπική της ασφάλεια.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού, παρά την καθυστέρηση της συμφωνίας περί κηδεμονίας, πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και η Berry προσφέρθηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα του Martinez, που υπερέβησαν τις 55 χιλιάδες δολάρια.

Το ζευγάρι ζήτησε από τα αρμόδια δικαστήρια να κηρυχθούν τυπικά χωρισμένοι τον Δεκέμβριο του 2016, ώστε να μη χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν την επόμενη χρονιά να διαχωρίσουν έσοδα που είχαν σχέση με νέες δουλειές και συμβόλαια σε εκκρεμότητα.

[ΠΗΓΗ]

About Post Author