Φαίη Σκορδά: Η σικ εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας και η αναπάντεχη συνάντηση με γνωστό τραγουδιστή

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στάθηκε τυχερός και απαθανάτισε τη Φαίη Σκορδά σε σούπερ σικ εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας κατά την οποία μάλιστα είχε την τύχη να συναντήσει, εντελώς αναπάντεχα πασίγνωστο τραγουδιστή! 

Ο λόγος για τον Θοδωρή Μαραντίνη που ψώνιζε από μία πλανόδια πωλήτρια καλαμπόκια ψητά. Περνώντας από το σημείο η Φαίη Σκορδά και καθώς περπατούσε βιαστικά, άκουσε μία γνώριμη φωνή να την καλεί.

Δεν ήταν όμως ο Θοδωρής Μαραντίνης, που απορροφημένος από τα ψώνια του δεν την είχε δει. Η γνώριμη φωνή ερχόταν από την κυρία που πουλούσε τα καλαμπόκια και η οποία τη φώναξε για να της μιλήσει και να τη συγχαρεί για την εκπομπή της στην τηλεόραση.

Η Φαίη Σκορδά, φορώντας ένα υπέροχο σύνολο το οποίο είχε συνδυάσει με εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες πλησίασε την κυρία για να την μιλήσει και να την ευχαριστήσει με ευγένεια και ούτε και εκείνη αρχικά -για τα πρώτα δευτερόλεπτα- είχε αναγνωρίσει την παρουσία του Θοδωρή Μαραντίνη.

Όταν όμως τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν, η παρουσιάστρια έσπευσε να του μιλήσει και εκείνος με χαμόγελο την πλησίασε για να τη φιλήσει με θερμό τρόπο και πολλή χαρά.

Η Φαίη μετά από μία τέτοια συνάντηση… κορυφής, συνέχισε τη διαδρομή της για τον επόμενο προορισμό και τις υποχρεώσεις της.

Δείτε καρέ καρέ τη συνάντηση Φαίης Σκορδά, Θοδωρή Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας:

About Post Author