Σήμερα ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα – Η στιγμή της άφιξης της νύφης

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Το χρονικό της γνωριμίας τους

Η γνωριμίας τους και ο έρωτας που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Παντρεύτηκαν σήμερα το πρωί ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα σε κεντρική εκκλησία στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα. Η πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣού» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από τον γάμο, όπου διακρίνεται η όμορφη ηθοποιός με το νυφικό της, το οποίο είναι λιτό και σε στενή γραμμή με μακριά μανίκια.

Η κάμερα της εκπομπής εξασφάλισε εικόνες από την άφιξη της νύφης, τη θερμή αγκαλιά και το φιλί στον Πέτρο Κόκκαλη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Το ζευγάρι πάντρεψε η Μαρία Βλάχου Άντελμαν, εκλεκτή φίλη του γαμπρού από τη σχολή Μωραΐτη, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα. Η Μαρία Αντελμαν θεωρείται από τις σημαντικότερες εικαστικούς της γενιάς της, διαθέτει μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το πανεπιστήμιο Columbia και είναι εγκατεστημένη στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια.

Το ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία πριν από λίγο.

Το ζευγάρι τώρα που μετρά επτά χρόνια κοινής πορείας έκανε την έκπληξη πριν λίγες εβδομάδες, όταν ανακοίνωσε τον γάμο του. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, τελικά η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν σήμερα (1/12).

Τα μέτρα γύρω από την εκκλησία, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι δρακόντεια.

Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 24 Νοεμβρίου η Δήμητρα Ματσούκα φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και μιλώντας για τον Πέτρο Κόκκαλη και τον γάμο τους είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους».

About Post Author