Ο Νίκος Ψαρράς κάνει διακοπές με τον γιο του στην Ιαπωνία


Ο Νίκος Ψαρράς ταξίδεψε πολύ μακριά αυτό το καλοκαίρι. Ο ηθοποιός που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει τηλεοπτικά την ερχόμενη σεζόν στη σειρά του ΑΝΤ1, Η μάγισσα, αφού ολοκλήρωσε τις θεατρικές του υποχρεώσεις με την παράσταση Μήδεια σε σκηνοθεσία του Frank Castorf, βρέθηκε να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιαπωνία. Στο ταξίδι του δεν ήταν μόνος του αλλά με την οικογένειά του. Ο Νίκος Ψαρράς μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον 9χρονο γιο του, Πάνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αφορμή για την ανάρτησή του δεν στάθηκαν μόνο οι ομορφιές που αντικρύζει στην Ιαπωνία αλλά και η ονομαστική εορτή του γιου του. Ο Νίκος Ψαρράς γιόρτασε δημόσια τον γιο του με μία κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους, όπου πατέρας και γιος περπατούν φορώντας κιμονό.

«Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά στον γιο μου who’s following and he’s big in Japan!», έγραψε ανήμερα της ονομαστικής εορτής του γιου του, Πάνου, την Τρίτη 15 Αυγούστου ο ηθοποιός.

Ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του Έλενα Καρακούλη, με την οποία ο ηθοποιός συνεργάζεται συχνά στο θέατρο, είναι οι υπερήφανοι γονείς του μικρού Πάνου. Για εκείνον και όσα του μαθαίνει είχε μιλήσει ο ηθοποιός στο LadyLike.

«Μαθαίνω τα πάντα, κάθε μέρα, όλη τη ζωή ξανά. Κι αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο. Από το τι είναι έρωτας, πόσο φοβόμαστε τον θάνατο, την απόρριψη, πώς στεκόμαστε σε ένα κοινωνικό σύνολο, πώς διεκδικούμε το δίκιο μας, τα πάντα. Είναι ένα ωραίο αντράκι, μάγκας και ομορφόπαιδο, αλλά είναι κυρίως όμορφος στην ψυχούλα του, είναι πολύ καλό πλάσμα», σημείωνε ο Νίκος Ψαρράς.

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για την πρώτη του γνωριμία με τη σύζυγό του, που έγινε σε μία παράσταση που δεν ανέβηκε τελικά ποτέ. Οι δυο τους ωστόσο έζησαν τη δική τους παράσταση ζωής.

«Έπεσα τυχαία πάνω στον σκηνοθέτη, τον Όσκαρας Κουρσουνόβας, πριν από δύο καλοκαίρια στην Άνδρο. Μου είπε “Τι κρίμα δεν έγινε η παράσταση μας τότε” και του λέω “Να σου δείξω τι έγινε όμως από αυτή την παράσταση” και του έδειξα τον Πάνο. Βούρκωσε. Μου είπε “10 παραστάσεις μαζί”. Ήταν η συγκυρία τέτοια, γνωριστήκαμε, προχωρήσαμε, μαζί είμαστε, μαζί εύχομαι να είμαστε, κλείνουμε 10 χρόνια σε 2 μήνες. Εγώ θεωρώ ότι έχουμε ανεβάσει μία πολύ όμορφη “παράσταση” και πρωταγωνιστής είναι ο γιος μας», σημείωνε το 2021 ο Νίκος Ψαρράς.

Όσο για το μέλλον του Πάνου, εκείνος όταν ήταν ακόμα πολύ μικρό παιδί έλεγε ότι ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του στην τέχνη. «Όταν κάναμε το Himmelweg στο Φεστιβάλ Αθηνών με τη γυναίκα μου, έπαιξε σε ένα βίντεο. Οπότε όλο το καλοκαίρι που κάναμε περιοδεία και τον ρωτούσαν “Πάνο τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, έλεγε “Είμαι ήδη ηθοποιός, τι άλλο να γίνω;”. Δεν σου κρύβω ότι ψιλοτρόμαξα ότι την ψώνισε το παιδάκι μου (γέλια)», σημείωνε ο Νίκος Ψαρράς.

«Ο γιος μου δεν ξέρει τι θα γίνει και δεν θέλω να ξέρει ακόμα, να γίνει ό,τι θέλει, εγώ αυτό θέλω. Κι όταν θα έρθει εκείνη η κρίσιμη ώρα να αποφασίσει τι θέλει να γίνει, του εύχομαι να είναι σίγουρος, γιατί η δουλειά μας είναι κάτι που μας συντροφεύει εφ’ όρου ζωής και τρώει πολλές ώρες της μέρας μας. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά, σίγουροι και χαρούμενοι με αυτήν. Αλλιώς είναι μαρτύριο», τόνιζε ο ηθοποιός.

Προς το παρόν ο Πάνος είναι ένας μικρός περιηγητής στην Ιαπωνία. Και κάποιες από τις εικόνες που έχει ήδη συναντήσει εκεί, τις έχει μοιραστεί ο πατέρας του μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram.

Πηγή:ladylike.gr

About Post Author