Νέα βέλη της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο: «Δεν τον ήξερα στα 21 μου, χ… η φοράδα»

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Super Κικής για τον μουσικοσυνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο, προκάλεσαν αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά εκείνη, το Σάββατο (12/08), έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά γράφοντας πως «Δεν τον ήξερα στα 21 μου, χ… η φοράδα».

Συγκεκριμένα, με νέα ανάρτησή της στο Instagram, η Super Κική τοποθετήθηκε για όσα είπε για τον Σταύρο Ξαρχάκο και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, γράφοντας: «Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρογαμ… της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας! Είστε θύματα της τηλεόρασης, γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν, να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμία ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!»

Η ίδια, στη συνέχεια, επεσήμανε: «Ε ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι: Δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χ… η φοράδα! Να, λοιπόν, που έγινα η αφορμή να το μάθουν και άλλοι νέοι σήμερα! Παρ’ όλα αυτά, όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας, καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρ’ όλα αυτά, εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας. Ξαρχάκο, σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες».

Super Κική, Σούπερ Κική, Σταύρος Ξαρχάκος

Η πρώτη τοποθέτηση της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Η Super Κική αναφέρθηκε σε μια παλιότερη δουλειά που έκανε, όταν δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί στο οποίο εμφανιζόταν ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Super Κική, o μουσικοσυνθέτης ήταν αυστηρός και δεν ήθελε να ακούγεται φασαρία όταν διηύθυνε την ορχήστρα. Εκείνη, όμως, δεν ήξερε ποιος ήταν ο Σταύρος Ξαρχάκος και σέρβιρε δύο ποτά, από τα ποτήρια των οποίων ακούστηκε ένα… ντιν, το οποίο ενόχλησε τον μουσικοσυνθέτη και της έκανε παρατήρηση.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός, ας βγω”. Δεν βλέπω κανένα παλικάρι να τραγουδάει, βλέπω έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα, λέω “δεν παίζει” και βγαίνω με δύο ποτήρια κρασί στον δίσκο. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςς!”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγώ πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μ… που έκανε. Πού να καταλάβω εγώ ότι είναι αυτός; Δεν φταίω».

Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε: «Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε, ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια».

About Post Author