H τύχη θα τους γυρίσει την πλάτη: Τα 3 πιο άτυχα ζώδια για τον Μάιο 2022, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια τον Μάϊο, ο οποίος αναμένεται επεισοδιακός με τις εκλείψεις του.

Ο γνωστός αστρολόγος προβλέπει:

Κριός

Αρκετή ένταση προβλέπεται το Μάιο για τους περισσότερους από εσάς για αυτό είναι σκόπιμο να αποφύγετε εκνευρισμούς, βιαστικές αποφάσεις και κάθε τι που ο άστοχος χειρισμός του θα έβαζε σε κίνδυνο τα χρήματα και τις σχέσεις σας. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που θα μπορούσατε να λύσετε σημαντικά οικονομικά και αισθηματικά προβλήματα και να ξεκινήσετε με νέες προοπτικές διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος καθώς ο Δίας περνά στο ζώδιό σας στις 11. Μην είστε όμως ανυπόμονοι και απερίσκεπτοι γιατί οι λάθος κινήσεις θα οδηγήσουν σε αναβολές σχεδίων και σε επανάληψη προσπαθειών.

Ταύρος

Ο μήνας των γενεθλίων σας απαιτεί προσοχή και υπομονή στις κινήσεις κίνηση. Στις συναλλαγές υπάρχει περίπτωση λάθους και στις μετακινήσεις σας πιθανότητες δυσκολιών. Η οικογένεια και η εργασία θα σας απασχολήσουν και τα ζητήματα που θα προκύψουν από αυτούς τους τομείς απαιτούν λεπτό χειρισμό. Η έκλειψη της Σελήνης στις 16 στον απέναντί σας Σκορπιό σας επηρεάζει ψυχικά και συναισθηματικά. Στα ερωτικά σας η κατάσταση είναι μεταβατική με καλές στιγμές αλλά και απρόσμενες πικρίες. Αναμφίβολα θα υπάρξουν και οι εξαιρέσεις αλλά θα είναι λίγες. Μην βιαστείτε να θεωρήσετε σαν αυταπόδεικτα κάποια πράγματα που μόνο ο χρόνος μπορεί να εδραιώσει.

Δίδυμοι

Είναι σκόπιμο να μην αρχίσετε τώρα τίποτα σημαντικό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, ή τουλάχιστον χωρίς να το έχετε εξετάσει από όλες τις πλευρές. Αποφύγετε να δημιουργήσετε εντάσεις με ανθρώπους που η συμπεριφορά τους δεν βοηθά στο να βρείτε την άκρη σε προβλήματα που σας απασχολούν. Η καθημερινή σας πορεία απαιτεί προσοχή και προνοητικότητα. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντα στην εργασία σας, προστατεύστε μια σχέση που σας αφορά, και όσοι αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας μην το αμελήσετε καθόλου. Το τελευταίο δεκαήμερο είναι πιο ευνοϊκό για τις επιδιώξεις σας.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας επιβάλουν συντηρητική τακτική για αυτό αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο και μην κάνετε έξοδα ούτε να αναλάβετε δύσκολες υποχρεώσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να ξεμακρύνετε από τους πραγματικούς σας στόχους και να ασχοληθείτε με θέματα που δεν είναι του παρόντος. Προστατέψτε τα κεκτημένα σας, ακολουθήσετε το ρεύμα της εποχής στην εργασία, απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και φανείτε πιο αισιόδοξοι στα μεσοπρόθεσμα σχέδιά σας. Αισθηματικά, δώστε περιθώρια χρόνου σε ότι σας απασχολεί και χώρο στον σύντροφό σας να λειτουργήσει πιο ελεύθερα. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε προκλήσεις από το περιβάλλον της εργασίας.

Λέων

Υπάρχουν αρκετά πρακτικά ζητήματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Μέχρι τα μέσα του μήνα ας είστε λογικοί και επιφυλακτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με διάφορους τρόπους. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις, ιδιαίτερα στην εργασία και στα οικονομικά. Η όποια άστοχη κίνηση ή μια λεπτομέρεια που σας διέφυγε, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα που θα σας ταλαιπωρήσουν για λίγο καιρό ακόμα. Επίσης μην αφήνετε στην τύχη επαγγελματικές προκλήσεις, φανείτε συνεπείς στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και αποφύγετε παρεξηγήσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Παρθένος

Ένα πρόβλημα σχετικό με το σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να βρει το δρόμο για την λύση του. Μετά τα μέσα του μήνα η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό, θα επηρεάσει τη διάθεσή σας, θα μεγαλώσει το άγχος σας και ίσως βάλει σε κίνδυνο μια σχέση αρκετά σημαντική για την ζωή σας. Φανείτε πιο διαλλακτικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους και προτιμήστε ένα πρόσκαιρο συμβιβασμό παρά μια ανοικτή αντιπαράθεση. Προσπαθήστε να έχετε υπομονή και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν. Στηριχτείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις καθώς η βοήθεια από τους άλλους κρίνεται ανεπαρκής.

Ζυγός

Φροντίστε να βελτιώσετε τις σημαντικές σας σχέσεις. Οι αλλαγές του μήνα μπορεί να αποβούν ωφέλιμες για τους περισσότερους από εσάς, αν ξέρετε τι να προσέξετε, που να δώσετε σημασία, που να σταθείτε και τι να προσπεράσετε. Αξιολογήστε τις ανάγκες σας και μην επηρεάζεστε από πιέσεις των άλλων γύρω στις 16 με την έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό. Οικονομικά, υπάρχουν λύσεις τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Αισθηματικά, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Κριό φέρνει αναστάτωση, προκλήσεις, αλλά και καλές προοπτικές, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους και για όσους από εσάς προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ένα πρακτικό εμπόδιο στη σχέση σας.

Σκορπιός

Η εργασία θα σας απασχολήσει σημαντικά τον Μάιο. Προσπαθήστε να λύσετε τα θέματα που θα προκύψουν χωρίς να βλάψετε το συμφέρον σας, ή χωρίς να επηρεαστείτε από τρίτους. Η έκλειψη της Σελήνης στις 16 στο ζώδιό σας, επηρεάζει την αισθηματική σας ζωή, την οποία περιβάλλει με ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Προσέξτε τις κινήσεις και τις επιλογές σας. Σκεφτείτε επίσης τις αντιδράσεις σας και μην λειτουργήσετε εν θερμώ. Διευκόλυνση θα έχετε σε ορισμένα πρακτικά ζητήματα, σε κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές. Το τελευταίο δεκαήμερο ευνοεί οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες με άμεσο όφελος.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από τον Κριό σας βοηθά να προβληθείτε και να κερδίσετε εντυπώσεις. Φέρνει επίσης ευχάριστα απρόοπτα και γνωριμίες στα αισθηματικά σας. Μια γενικότερη αισιοδοξία στα προσωπικά σας ζητήματα είναι δικαιολογημένη. Η έκλειψη της Σελήνης στις 16 σας υποδεικνύει κάποιο παρασκήνιο στην εργασία , ή ότι πρέπει να υποστηρίξετε αποτελεσματικότερα το οικονομικό σας συμφέρον. Μετά το πρώτο δεκαήμερο, ο ανάδρομος Ερμής σας θέλει προσεκτικούς σε συμφωνίες και σε συμπεριφορά απέναντι σε ανώτερους στην εργασία και σε πελάτες. Υπολογίστε σε παροδικές καθυστερήσεις και φερθείτε διπλωματικά εκεί που χρειάζεται.

Αιγόκερως

Ο μήνας σας βοηθά να προωθήσετε τις σημαντικές σας υποθέσεις, αρκεί να δείτε τις καταστάσεις πιο σφαιρικά και όχι απομονωμένα. Το πρώτο δεκαήμερο είναι ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας και τις σχετικές σας επαφές. Φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες πριν 11 που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Η επικοινωνία και η διπλωματία θα παίξουν ρόλο στην ικανοποίηση των αιτημάτων σας σε όλους τους τομείς. Η έκλειψη της Σελήνης στις 16 σας επιτρέπει να δείτε το παρασκήνιο γύρω σας, ενώ επηρεάζει κάπως και μια σημαντική σας σχέση. Αισθηματικά, αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε στερεότυπα και αφήστε τον εαυτό σας πιο ελεύθερο από όσο συνήθως. Μια αλλαγή στον τομέα αυτόν θα αποδειχτεί ευχάριστη.

Υδροχόος

Λίγο ή πολύ, γίνεστε και πάλι οι ρυθμιστές των εξελίξεων στο περιβάλλον που κινείστε. Ταξίδια, αλλαγές και μετακινήσεις είναι καλύτερα να γίνουν το πρώτο δεκαήμερο, καθώς στις 11 ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Το οικονομικό θα έχει κεντρικό ρόλο σε ότι κάνετε και σε ότι αποφασίζετε. Υπερασπιστείτε σθεναρά το συμφέρον σας, ή βρείτε τρόπο να κερδίσετε χρήματα. Αγοραπωλησίες ή ανακαίνιση σπιτιού, ή χώρου εργασίας θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς το τελευταίο δεκαήμερο. Αισθηματικά ο μήνας έχει ενδιαφέρον και ευνοεί τους ελεύθερους να περάσουν τα σωστά μηνύματα στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Οι έχοντες σχέση υπερασπίζεστε καλύτερα τόσο εσάς, όσο και εκείνους που αγαπάτε!

Ιχθύες

Αποφύγετε τους περιττούς συναισθηματισμούς και δείτε την ουσία των πραγμάτων που σας αφορούν. Οι πιέσεις από το άμεσο περιβάλλον μειώνονται όταν εσείς δείξετε την αποφασιστικότητά σας. Ο Δίας αφήνει το ζώδιό σας για να περάσει στον Κριό, κίνηση που στρέφει το ενδιαφέρον στα οικονομικά σας. Υπολογίστε σε απρόοπτες ευκαιρίες και ενισχύσεις άμεσου χαρακτήρα. Η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό στις 16 μπορεί να έχει αντίκτυπο στα πρακτικά σας ζητήματα για περιορισμένο διάστημα, ή να φέρει και πάλι στην επιφάνεια μια υπόθεση που εκκρεμεί και ενοχλεί. Αισθηματικά φροντίστε να μην πιέζεστε και να μην πιέζετε. Οι νεότεροι περιορίστε την ανασφάλεια σε αυτόν τον τομέα και μη ζητάτε αποδείξεις για τα αισθήματα του συντρόφου σας!

About Post Author