Ελεονώρα Μελέτη: Η ενόχλησή της με άρθρο για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

«Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητάς σου», γράφει μεταξύ άλλων στη δημοσίευσή της, η γνωστή παρουσιάστρια

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, εκφράζοντας την ενόχλησή της σχετικά με ένα άρθρο που κάνει λόγο για μεγάλη διαφορά ηλικίας, ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απευθύνθηκε στη συντάκτρια ή τον συντάκτη του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, επισημαίνοντας ότι προβάλλονται μισογύνικες και μισανθρωπιστικές απόψεις.

Αναλυτικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε, μέσα από το προφίλ της στο Instagram:


«Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση. Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να κάνουμε ανακυλωση σε αυτό που διαβάζετε: παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, και Δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να το κάνουμε.

Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα, Κρίμα για σένα. Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες «είδηση» στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη ( κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια- ) από τον άντρα της. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημα σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς. Γενικά να αντιληφθείς.

Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος , θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογυνικες αλλά μισανθρωπιστικες απόψεις. Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας. Για τους ίδιους λόγους.

Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες που είχαν την τύχη να γνωρίσουν να ερωτευτούν κ να αγαπήσουν έναν άντρα νεότερο από εκείνες, αλλα είχαν κ τα κότσια να ακολόυθησαν τη καρδιά τους επιλεγοντας συνειδητά να προσπεράσουν ηλίθιους σαν κ εσένα που αποτελούν με την περιοριστική τους σκέψη εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από πολλούς για τη δημιουργία μια πιο ενωτικής κοινωνίας.

Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητας σου. Δόξα τω θεω ωστόσο , στο σύνολο τους, απ ότι διάβασα στα σχόλια, σε καταδικάζουν, σε λυπούνται κ σε βρίζουν. Κρίμα για σένα Κατερίνα μου, γιατί εγώ αν είμαι από κάποιον «μεγαλύτερη» είμαι σίγουρα από σένα. Με τη διαφορά ότι εσυ δεν είσαι «μικρότερη» αλλά απλά «μικρή». Κ κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια».

Η παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός, παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2017 με πολιτικό γάμο έχοντας στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς και θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ενώ στην πραγματικότητα, η διαφορά ηλικίας τους είναι μικρή. Τον Απρίλιο του 2018, γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους, Αλεξάνδρα.

 • nonoramΑποφεύγω να κάνω αναρτήσεις, τοποθετήσεις κ εξομολογήσεις για τον σύζυγο, και γιατί είναι κ ο ίδιος χαμηλών τόνων, αλλά κ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Για οτιδήποτε λοιπόν δεν μπορώ να ελέγξω κ να προβλέψω, δεν είμαι πάντα αυθόρμητη.

  Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί για μένα είναι παράσημο τα 4 χρόνια γάμου.

  Σιγά τα πολλά θα μου πεις. Όμως στις μέρες μας, στην εποχή μας, κάθε χρόνος γάμου, είναι πέρα από ακόμα ένας χρόνος κοινής πορείας, κ ένας ακόμα χρόνος αμοιβαίας προσπάθειας για το οτιδήποτε.

  Κ για κάποιους ανθρώπους για τους οποίους ο γάμος δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο, από φόβο στη δέσμευση κ όχι από αντίρρηση ή από φιλοσοφία, το «μέτρημα» έχει άλλη αξία.

  Κάποιοι που μας γνωρίζουν, τον αποκαλούν «ήρωα» κ «άγιο άνθρωπο», είμαι σίγουρη όμως πως αν ο Θοδωρής μιλούσε δημόσια για μένα, θα είχε πολλά καλά να εξομολογηθεί. Απλά τα καλά τα δικά μου, δεν τα διαφημίζω, δεν τα μοιράζομαι, κ σίγουρα δεν τα δίνω εύκολα.

  Έχει κ αυτός τα «στραβά του» αλλά ειναι λιγότερα από τα καλά του!

  Να ξεκινήσω με το ότι είναι μικρότερος! Ξέρεις τι σημαίνει να σε λένε Κούγκαρ?

  Κ απαντώ: ξέρεις τι είναι να έχεις ΤΟ τεκνό?

  Δεύτερον έχει τις χειρότερες παντόφλες που έχω δει στη ζωή μου. Κ δεν παθαίνουν τίποτα οι σιχαμένες, 4 χρόνια οι ίδιες.

  Τρίτον, έχει σχεδόν εμμονική Πειθαρχία , στο οτιδήποτε αποφασίσει κ μένα αυτό με σκοτώνει γιατί είμαι «ο,τι να ναι», λυπάμαι!

  Για να μην αναφέρω ότι πάντα τον περιμένω να ετοιμαστεί για να φύγουμε . Μιλάμε για ώρα.

  Εκνευριστικά τακτικός, σπαστικά οργανωτικός, κ απελπιστικά λεπτομερής.

  Μην περιμένετε να πω τα καλά του, κ αυτό γιατί … απλά … δεν είμαι χαζή!

  Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα στα σοσιαλ είναι κ γιατί δεν θέλω να τον βλέπουν κ πολλά πολλά μάτια… επομένως χρόνια μας πολλά κ χωρίς tag, χωρίς mention.

  Υγ: σε 24 ώρες η ανάρτηση αυτή θα αυτοκαταστραφεί.

  #happyaniversary

  Θεϊκή photo: @roulareviΤροποποιήθηκε · 16 εβδ.

About Post Author