Σοκολατένιος κορμός για τις βραδυνές λιγούρες

Η Συνταγή είναι από Lena Skouteri – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

ΥΛΙΚΑ
-2 πακέτα πτι μπερ
-1 πακέτο βούτυρο
-1 πλάκα κουβερτούρα
-1 κουτί ζαχαρούχο
-μισό σφηνάκι κονιάκ
-1 πακέτο γκοφρέτα αμαρέτι
-πολύχρωμη τρούφα και σταγόνες σοκολάτας φράουλας για την διακόσμηση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε την κουβερτούρα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο, το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά.

Τρίβουμε τα μπισκότα μαζί με τι γκοφρέτες και τα ρίχνουμε στο λειωμένο μίγμα.

Ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί όλο το μίγμα.

Το αδειάζουμε πάνω σε λαδόκολλα και το τυλίγουμε σε ρολό.

Αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.

Διακοσμούμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Τρώγεται παγωμένο και είναι τραγανό.

About Post Author