Η σούπα που σιγομαγειρεύεται εδώ και 45 χρόνια

Η είδηση στην αρχή μοιάζει απίστευτη, ίσως αηδιαστική, όμως όσοι έχουν φάει σε αυτό το οικογενειακό εστιατόριο στη Μπανγκόκ, με όνομα Wattana Panich, μιλάνε για μία από τις νοστιμότερες εμπειρίες της ζωής τους.

Η σούπα neua tuna με μοσχαράκι και νουντλς, είναι συνηθισμένη στη Μπανγκόκ, αλλά η συγκεκριμένη έχει ένα μυστικό. Σιγοβράζει, χωρίς να βγαίνει από τη φωτιά εδώ και 45 χρόνια. Κάθε μέρα ο ζωμός παραμένει πάνω σε πολύ χαμηλή φωτιά και ότι περισσεύει προστίθεται στην ίδια κατσαρόλα.

Μάλιστα μαζί με το μοσχάρι στην ίδια κατσαρόλα μπαίνουν και τα άλλα κρεατικά που έμειναν και έτσι το μείγμα που δημιουργείται μοιάζει σαν ένας λαχταριστός ζωμός κρεατικών.

Δείτε το video και θα καταλάβετε…

Στάθης Παπούλιας

Δημοσιογράφος

More From Author

Callista Crafts – Η Βιτρίνα της Κριεζώτου | Ένας Καλλιτέχνης Προτείνει.

«To Πρωινό»: Η πτώση στα νούμερα, οι αλλαγές και για το άγχος για την επόμενη σεζόν…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *