Τα TGI Fridays™ κλείνουν τα 25 χρόνια

Τα TGI Fridays™ κλείνουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα και μας προσκαλούν να συμμετέχουμε μαζί τους σε μία σειρά εορταστικών happenings από 4 Νοεμβρίου έως και 8 Δεκεμβρίου, σε όλα τα καταστήματά τους.

25 χρόνια και 9 καταστήματα αδιάλειπτης fun ατμόσφαιρας, του πιο ποιοτικού comfort φαγητού, του πιο cool και cozy σημείου συνάντησης που διατρέχει τις γενιές χρόνο με το χρόνο δημιουργώντας το πιο φανατικό κοινό του casual dining.

TGI Fridays™ FACTS

 • Το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™ άνοιξε στις 15 Μαρτίου 1965 στη Νέα Υόρκη, στη γωνία των First Avenue και 63rd Street. 
 • Στην Ελλάδα ήρθαν το 1997 και σήμερα έχουν 9 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
 • Περισσότερα απο 1.750.000 άτομα περνούν την πόρτα των TGI Fridays™ ετησίως.
 • Στην Ελλάδα τα TGI Fridays™ πρωτοεμφάνισαν τα λαχταριστά Potato Twisters. Πάνω από 2 εκατομμύρια Potato Twisters έχουν καταναλωθεί κατά τη διάρκεια των χρόνων στα καταστήματά τους.
  Πάνω από 500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε όλη την εταιρία με εντυπωσιακές ευκαιρίες μάθησης και προόδου.
 • Η φημισμένη Jack Daniel’s® sauce, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό για το πώς φτιάχνεται ακόμη και τώρα ενώ έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς που την απολαμβάνουν, σε πιάτα που είναι ορόσημο για τα TGI Fridays™ όπως τα Jack Daniel’s® Ribs και το Jack Daniel’s® Burger. 
 • Η signature Fridays™ Margarita θεωρείται “The Best in Town” και ετοιμάζεται από τους έμπειρους bartenders τους. 

Στην Ελλάδα τα TGI Fridays™, αποτελούν σταθμό στην κατηγορία του casual dining, και όχι μόνο. Ο κατάλογος μεγάλος με ποικιλία γεύσεων από ethnic κουζίνες, tex-mex και αμερικάνικες επιρροές. 

 Η συνήθεια που λέγεται TGI Fridays™ και κρατά τόσα πολλά χρόνια σταθερά, φέτος μας υποδέχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, επετειακών προϊόντων και events με fire shows, contortion artists ενώ τα δώρα και οι εκπλήξεις άφθονα για το πιο πιστό κοινό εδώ και 25 χρόνια.

 • Επετειακή μπίρα Fridays™ Red (από 4 Νοε – 8 Δεκ)
 • Charity Event σε συνεργασία με τον Δεσμό στις 7 Δεκεμβρίου, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την βραδιά θα διατεθούν προς μια δράση του οργανισμού.
 • B’day parties σε όλα τα καταστήματα στις 8 Δεκ: με 2,5€ Fridays™ Classic Margarita, events με fire shows, contortion artists, επετειακά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις!

Τα TGI Fridays™ προκαλούν ντελίριο στο άκουσμά τους, για τις νέες συνήθειες που εισάγουν στην ελληνική αγορά ειδικά στην κατηγορία Tex-Mex, όπως οι “sizzling” fajitas, τα λαχταριστά nachos, τις μοναδικές enchiladas και τα χορταστικά chimichanga, όπως και την τέχνη του bartending και του flair που υπηρετούν πιστά οι έμπειροι bartenders.
Τα TGI Fridays™ λατρεύονται για την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρουν, η οποία δημιουργεί το συναίσθημα Ιn-Here-is-always-Friday κάθε μέρα, όλη μέρα.

Στα TGI Fridays™ την πρώτη επιλογή για casual dining, προτεραιότητα δίνεται στο να εξυπηρετήσουν με ξεχωριστό τρόπο τον κάθε μοναδικό καλεσμένο που τους εμπιστεύεται.  Η φιλοσοφία εξυπηρέτησής τους βασίζεται στην εμπειρία, την έκπληξη και το αίσθημα της φιλοξενίας. Ένα στοίχημα που το έχουν κερδίσει με το παραπάνω.

TGI FRIDAYS™

www.tgifridays.gr

Follow @tgifridaysgr

Facebook | Instagram | Tiktok 

About Post Author