Κυκλοφόρησε σε 2η έκδοση αναθεωρημένη ο Παραμυθοράφτης που δημιούργησαν με πολύ αγάπη η Βιολέτα Σολιδάκη (κείμενο) και ο Βασίλης Σολιδάκης (εικονογράφηση).

Ο Παραμυθοράφτης, που αγαπάει τόσο τις ιστορίες και τους ανθρώπους και θέλει να ράβει παραμύθια στα μέτρα σας, ξεκίνησε το ταξίδι του μέσα από μια υπέροχη ομάδα που ζούσε στην υποβαθμισμένη συνοικία μιας πρωτεύουσας. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε πρωτεύουσα του κόσμου.

Η αφήγηση ένωσε τα παιδικά βιώματα, με κομμάτια από παλιά υφάσματα μακρινών τόπων, αγκαλιάζοντας διαφορετικές κουλτούρες, γλώσσες και ιστορίες που είχαν ίδιες χαρές και λύπες, ίδια γέλια και δάκρυα…

Όπως αγαπημένα ρούχα αγκαλιάζουν το σώμα κι άλλοτε αγκαλιάζουν ακόμα και την ψυχή.

Ο Παραμυθοράφτης

της Βιολέτας Σολιδάκη

Εικονογράφηση: Βασίλης Σολιδάκης

ISBN: 978 618 5456 70 2

Λιανική τιμή 13 ευρώ + ΦΠΑ

Βιογραφικά:

Η Βιολέτα Σολιδάκη γεννήθηκε το 1976 και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Σπούδασε Προσχολική Αγωγή Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης. Μαθήτευσε στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης καθώς και σε Κύκλους του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Ως εμψυχώτρια-αφηγήτρια έχει συνεργαστεί επαγγελματικά και έχει συμπράξει εθελοντικά, με πολιτιστικούς φορείς, δήμους, συλλόγους, καλλιτεχνικά σχήματα, εκπαιδευτικά ιδρύματα. Υλοποιεί προγράμματα και αφηγηματικά δρώμενα σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης, σχολεία, μουσεία, χώρους τέχνης, βιβλιοθήκες, δομές στήριξης ευπαθών ομάδων, φεστιβάλ και άλλες πολιτιστικές δράσεις.

Ο Παραμυθοράφτης ως αφήγημα, δημιουργήθηκε πριν χρόνια για μια ομάδα παιδιών με μεγάλες «διαφορές» στην αρχή, αλλά τελικά με ακόμη μεγαλύτερες ομοιότητες. Ως ιστορία στο χαρτί εκδόθηκε για πρώτη φορά από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα το 2005.

Ο Βασίλης Σολιδάκης γεννήθηκε στην Κρήτη το 1948. Έκανε ελεύθερες σπουδές στην Ισπανία με τον ζωγράφο Δημήτρη Περδικίδη ως δάσκαλο.

Έχει παρουσιάσει έργα του σε 36 ατομικές εκθέσεις κι έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές.

Τα έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνία βιβλίου: zoi triadafullidh, zoi.masoura@hotmail.com

Εκδόσεις Φίλντισι

Ξανθίππου 123,

Παπάγου, 15669

Τηλ.: 210 6540170 www.filntisi.gr

info@filntisi.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author