Τι θέλουν τα ζώδια στο σεξ: Οι kinky, ο περίεργος και οι παιχνιδιάρηδες

Το σεξ είναι ένα καθημερινό κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου και προφανώς κανείς δεν είναι ίδιος σε αυτό. Ο καθένας θέλει άλλα πράγματα και ναι… το ζώδιο παίζει ρόλο. 

Κριός

Δεν θέλει πολλά-πολλά και προτιμά το απλό σεξ. Ίσως να δοκιμάσει και κάτι έξω από τα νερά του αλλά μονάχα αν αντιληφθεί πως το ταίρι του το χρειάζεται. 

Ταύρος

Δεν θέλει να κάνει και πολλά και τα αφήνει όλα πάνω στο άλλο άτομο.

Του αρέσει να καθοδηγείται και να αφήνεται στις ιδέες των άλλων. Βέβαια, καμιά φορά ίσως θελήσει τα πράγματα να είναι πιο kinky και να θελήσει να δεθεί με χειροπέδες στο κρεβάτι. 

Δίδυμος

Δεν σταματάει να μιλάει στο σεξ και συχνά θα παίξει με το ταίρι του ερωτικά παιχνίδια μέσω του τηλεφώνου ή και μηνυμάτων.

Επίσης, του αρέσει να παίζει και διάφορους ρόλους την ώρα του σεξ. 

Καρκίνος

Είναι αισθησιακό ζώδιο και προτιμά άτομα που θα του προσφέρει ζεστασιά και ασφάλεια.

Ενθουσιάζεται να βλέπει το ταίρι του σε διέγερση και μπορεί να προτιμήσει και το σεξ σε όμορφες τοποθεσίες, όπως μια παραλία μπροστά από τα κύματα. 

Λέων

Είναι λιοντάρια στο σεξ και δεν τους αρέσει να τρέχουν. Θέλουν η κατάσταση να κρατάει όσο περισσότερο γίνεται με τον δικό τους «άγριο» τρόπο.

Καμιά φορά μπορεί να ξεχάσει να ικανοποιήσει το ταίρι του πάνω στη δική του ευχαρίστηση. 

Παρθένος

Αν και ένας Παρθένος φαίνεται σκληρός στο σεξ είναι το αντίθετο.

Έχουν πάντα όρεξη για νέα πράγματα και πραγματικά θέλουν να βλέπουν το ταίρι τους να δίνει τα πάντα στο σεξ. Όμως είναι περίεργος και θέλει να προσέχεις τα σεντόνια του και να μην τα κάνει όλα χάλια. 

Ζυγός

Ένας Ζυγός μοιάζει ψεύτικος καθώς θεωρείται από τα πιο όμορφα και ήρεμα ζώδια.

Όμως στο σεξ μεταμορφώνεται και θα προτιμήσει κάτι πιο έξτρα και άγριο. Είναι αισθησιακός και θα θελήσει την «πίεση» πάνω στη στιγμή. 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για το έντονο σεξ και… Ισχύει. Τα δίνει όλα και παθιάζεται πάρα πολύ. Έχει πάντα όρεξη και του αρέσουν τα παιχνίδια. 

Τοξότης

Είναι άνετο ζώδιο στο σεξ και δεν έχει ιδιαιτερότητες. Θα κάνει ότι του ζητήσει κάποιος αν νιώθει άνετα και γενικά του αρέσει να περνά όμορφα.

Δεν θα διστάσει να δοκιμάσει και περίεργα παιχνίδια. 

Αιγόκερως

Είναι όντως ένα κλειστό ζώδιο αλλά αν σε εμπιστευτεί θα είναι έντονος στο κρεβάτι.

Θέλει να καθοδηγεί και είναι σχετικά ήρεμος στο σεξ, με προτεραιότητα την σωματική σύνδεση.

Υδροχόος

Δεν θα διστάσει να δοκιμάσει νέα πράγματα στο σεξ και θεωρείται από τα πιο kinky άτομα του ζωδιακού.

Είναι δύσκολο να τον κερδίσει κανείς επειδή δεν δένεται εύκολα. Μόνο τότε θα δείξουν συναισθηματικές κινήσεις στο σεξ, αλλιώς δεν δίνουν ούτε μια αγκαλιά.

Ιχθύες

Τους αρέσει το σεξ καθώς ξεφεύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Έχουν τόση φαντασία που δεν είναι καν εύκολο να βαρεθούν.

Μιας και δεν έχει πάντα όρεξη για άγρια πράγματα, θα είναι το άτομο που θα κάνει και μεγάλες συναισθηματικές αγκαλιές. 

Πηγή:reader.gr

About Post Author