«Στον Αστερισμό του νομίζω…» του Διονύση Βαλλιανάτου

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Παπαζήση το καινούργιο βιβλίο του γιατρού και συγγραφέα Διονύση Βαλλιανάτου. Ο τίτλος του είναι: «Στον Αστερισμό του Νομίζω…». Πρόκειται για ένα βιβλίο που όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας, “δεν διαβάζεται με τα μάτια, αλλά με το μυαλό”, όπως άλλωστε τα περισσότερα, αν όχι όλα τα βιβλία.

Ο τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι ο ίδιος τρόπος που ακολουθεί ο άνθρωπος για να προσωποποιήσει τον άγνωστο Θεό, που κάνουμε ορατό το αόρατο με τα μάτια της ψυχής και του νου. Μάλιστα ο κάθε άνθρωπος όταν αναφέρεται στον αόρατο Θεό, έστω και την ίδια στιγμή με κάποιον άλλο, ο καθένας τον ερμηνεύει διαφορετικά, όπως ακριβώς τον είδε με τα μάτια της δικής του ψυχής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γιατρός και συγγραφέας Διονύση Βαλλιανάτου

Βασιζόμενος σε αυτή την αρχή ο Διονύσης Βαλλιανάτος, δημιούργησε ένα διαδραστικό βιβλίο, το οποίο το καθιστά μοναδικό για τον κάθε αναγνώστη, αφού του δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσει το βιβλίο με τα μάτια της δικής του ψυχής και μάλιστα με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί.

Έτσι, κανένα βιβλίο δεν μοιάζει με το άλλο, αφού στο τέλος η κάθε ιστορία θα περιλαμβάνει το προσωπικό φινάλε του κάθε αναγνώστη.

Αυτό το καινοτόμο διαδραστικό βιβλίο, φέρνει μια μικρή επανάσταση στο χώρο των εκδόσεων στην Ελλάδα και το καθιστά μοναδικό στο είδος του και ξεχωριστό για κάθε ένα που θα το αποκτήσει.

Φυσικά στο τέλος, ο αναγνώστης θα κρατά στα χέρια του κι ένα μικρό καθρέφτη της ψυχής του. Εργαλείο ικανό για να μπορέσει να κάνει ο καθένας τη δική του ενδοσκόπηση και αυτοκριτική.

About Post Author