Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που θα σας μιλήσω για αυτό το βιβλίο που, με κάποια ιδιαίτερη αφορμή, βρέθηκε στα χέρια μου και το διάβασα πριν εμφανιστεί στην ηλεκτρονική του μορφή.

 

Η Βούλα Γκεμίση μας μιλάει για «Πληρωμένα όνειρα». Για αυτά τα όνειρα που για να πραγματοποιηθούν κοστίζουν πολύ πολύ ακριβά. Η ηλεκτρονική του εμφάνιση έγινε μέσα στον Οκτώβριο του 2021 και θα έλεγα ότι η Βούλα εμπνεύστηκε και έγραψε ένα κοινωνικό δράμα.

 

Τρεις διαφορετικές ιστορίες που κάτι τις συνδέει. Κάτι κακό, ανεκδιήγητο, κάτι που ο «υγιής» ανθρώπινος νους αρνείται να δεχτεί. Μόλις διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα καταλάβετε γιατί λέω «υγιής».

Τρεις γυναίκες. Η Μαριάννα, η Μάρθα και η Άννα-Μαρία. Θέλουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους αλλά θα βιώσουν πολύ πόνο για να φτάσουν στον σκοπό τους.

Η Μαριάννα εγκαταλείπει τις σπουδές της και επιλέγει να κυνηγήσει, με οποιοδήποτε κόστος, το χρήμα για να γίνει αυτό που πάντα ήθελε.

Η Μάρθα επιλέγει να αφήσει τη σταθερότητα, που της προσφέρει η οικογένεια, για να ζήσει αυτό που ονειρεύεται δίπλα σε έναν άλλον άνθρωπο.

Η Άννα-Μαρία, πιστεύοντας ότι ο άνθρωπος που της ζητά να γίνει γυναίκα του θα της προσφέρει την ελευθερία που ζητά από τους γονείς της, τον ακολουθεί.

 

Παρακολουθούμε την κάθε ιστορία ξεχωριστά και εμένα προσωπικά με τάραζαν αυτά που βίωναν αυτές οι τρεις γυναίκες. Ειδικά αυτή την περίοδο που ακούμε για σωματική βία, για ψυχολογική βία, για ενδοοικογενειακή βία και για γυναικοκτονίες.

 

Αιτία για όλα είναι ο έρωτας. Καταπατούν την προσωπικότητά τους. Δεν υπάρχει αυτοεκτίμηση. Κλείνουν τα μάτια της ψυχής τους και ακολουθούν υπάρξεις πιστεύοντας ότι έτσι πρέπει, έτσι επιβάλλεται και έτσι μόνο πρέπει να γίνει για να ζήσουν ευτυχισμένες. Δεν μπορούν να δουν το κακό που υπάρχει από πίσω. Όταν όμως αρχίζουν να υποψιάζονται, η φρίκη τις παραλύει. Τότε σηκώνουν ανάστημα και μάχονται. Άραγε θα καταφέρουν να βρουν τον εαυτό τους και να πάρουν τα ηνία της ζωής τους;

 

Το βασικότερο μήνυμα αυτού του βιβλίου είναι η βία κατά των γυναικών και πως όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε τη γραμμή SOS 15900.

Το link όπου μπορείτε να μπείτε και να αγοράσετε αυτό το εξαιρετικό ebook. Εκεί θα βρείτε επίσης όλα τα βιβλία που έχει γράψει η ίδια.

 

Αναζητήστε το ebook «Πληρωμένα όνειρα» και δείτε και το βιντεάκι, που δίνει μια ιδέα του περιεχομένου, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες που εύχομαι κάποτε να είναι αχρείαστες.

 

Ιωάννα Πορτοκάλη

 

Το ebook της Βούλας Γκεμίση, Πληρωμένα όνειρα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις makestorytelling

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours