“Ν’αγαπάς και ν’σγαπιέσαι” της Αµάντα Πράουζ

«Έξι χρόνια µετά επιστρέφει στο µέρος
που είχε ορκιστεί να µην ξαναπατήσει.»

Το βιβλίο της µε τίτλο: «Ν’ αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι» είναι ένα κοινωνικό µυθιστόρηµα που εκτυλίσσεται σε ένα ψαροχώρι όπου ζει ανέµελη η Μέριν. Όταν βιώνει απρόσµενα τον εξευτελισµό και την κατακραυγή του κόσµου αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Έξι χρόνια αργότερα η Μέριν ζει πλέον τη δικιά της ζωή έχοντας αφήσει πίσω της το παρελθόν. Συµβαίνει όµως ένα τραγικό γεγονός και αναγκάζεται να επιστρέψει πάλι στο ψαροχώρι που είχε ορκιστεί να µην ξαναπατήσει.

Επιστρέφοντας, η Μέριν αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχει χάσει όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς αρχίζει να θυµάται το άτοµο που ήταν, αναγκάζεται να κάνει επιλογές για το µέλλον της και να αµφισβητήσει το παρελθόν. Τι θέλει από τη ζωή της; Ποιος είναι σηµαντικός για αυτήν; Ποιος φταίει για όλα όσα πήγαν στραβά; Και µπορεί να τους συγχωρήσει, να αφήσει παλιές πληγές να επουλωθούν και τελικά να γίνει ξανά ο αληθινός εαυτός της;

H Αµάντα Πράουζ είναι µιας παγκοσµίου φήµης συγγραφέας. Τα συγγράµµατα της έχουνε µεταφραστεί σε 12 γλώσσες και 25 από αυτά έχουνε γίνει best-sellers. Η φιλοδοξία της είναι να δηµιουργεί ιστορίες που θα κάνουν τους ανθρώπους να µην σβήνουν το φως τη νύχτα, που θα ταυτίζονται µε τους υπέροχους χαρακτήρες της και δεν θα µπορούν να διαβάσουνε βιβλίο άλλου συγγραφέα.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours