Κίνε και Κόνι – Η Νεραϊδοδροσούλα

της Λίτσα Κοντογιάννης

Μία νέα περιπέτεια της σειράς Κίνε και Κόνι, “Η Νεραϊδοδροσούλα” έχει έρθει για να σας συναρπάσει! Αυτή τη φορά ο Κίνε και ο Κόνι επισκέπτονται το φίλο τους το Πεταλολούλουδο, για να διαπιστώσουν ότι το βασίλειο των Κρυστάλλων βρίσκεται σε κίνδυνο. Η μάγισσα Ζαμελίστα κρατά φυλακισμένη τη Νεραϊδοδροσούλα. Η Νεραϊδοδροσούλα είναι ζωτικής σημασίας για το βασίλειο, και οι δύο φίλοι αναλαμβάνουν να την ελευθερώσουν από τον Πύργο που είναι φυλακισμένη. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Η νέα αυτή ιστορία είναι γεμάτη περιπέτεια, μαγεία, δράση και άπλετη φαντασία. Ο Κίνε και ο Κόνι ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους φίλους τους, ενισχύουν την έννοια της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Αναδεικνύουν, επίσης, ότι οι στόχοι που θέλουμε να επιτύχουμε, πρέπει να συνοδεύονται με επιμονή, υπομονή και τόλμη και ότι όποιες και αν είναι οι δυσκολίες, θα πρέπει να συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια.

Μία πραγματικά ευφάνταστη ιστορία, με τρυφερότητα, αισιοδοξία και όμορφα μηνύματα για τους μικρούς μας φίλους.

Η σειρά παιδικών βιβλίων Κίνε και Κόνι φιλοξενούνται από τηMagicPenbook – Εκδόσεις Ευγενία Κωστή. Η MagicPenbook δημιουργήθηκε με Αγάπη και πολλές Παραμυθένιες Νιφάδες Φαντασίας για το παιδικό βιβλίο.

Ήταν ένα χρυσαφένιο ηλιόλουστο πρωινό που ο Κίνε, το σκιουράκι, είπε στον Κόνι, το λαγουδάκι:

«Θέλω τη μαγική πένα του παππού μου, να γράψω για όλα όσα ζούμε, ανακαλύπτουμε και μαθαίνουμε μέσα στο μαγικό και παραμυθένιο δάσος, στο χωριό της Ασημένιας Κανέλας.

«Είναι εξαιρετική ιδέα! Οι φίλοι μας θα χαρούν πολύ! Πόσο μου αρέσει να τους βλέπω να γελάνε και να διασκεδάζουν με τις περιπέτειές μας!» τον παρότρυνε ο Κόνι.

Και κάπως, έτσι, όλα ξεκίνησαν…

Επισκεφθείτε τη Magic Penbook – Εκδόσεις Ευγενία Κωστή, στο link: https://evgeniakosti.com/ 

και γνωρίστε όλα τα βιβλία της σειράς Κίνε και Κόνι.

Και σαν μπόνους υλικό μας χαρίζει η συγγραφέας το ακόλουθο βιντεάκι: https://www.youtube.com/watch?v=c4D2IyclgJQ 

Εικονογράφηση: Στάθης Πετρόπουλος

Η κριτική μας

Οι αγαπημένοι μας και αχώριστοι φίλοι Κίνε και Κόνι σε νέες περιπέτειες.

Αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν να σώσουν τη φίλη τους τη Νεραϊδοδροσούλα αλλά και το βασίλειο των Κρυστάλλων, που κινδυνεύουν από τη κακιά μάγισσα Ζαμελίστα.

Στη προσπάθειά τους αυτή, όχι μόνο παραμένουν ενωμένοι, αλλά στο δρόμο τους συναντούν και φίλους που είναι διατεθειμένοι, ο καθένας με τον τρόπο του, να βοηθήσουν όσο καλύτερα μπορούν.

Θα τα καταφέρουν άραγε;

Μια πανέμορφη ιστορία για τους μικρούς μας φίλους, υπέροχα εικονογραφημένη από τον Στάθη Πετρόπουλο.

Μέσα σε μια μαγική ατμόσφαιρα οι Κίνε και Κόνι μαθαίνουν στα παιδιά μας τη δύναμη της αληθινής φιλίας, δίνοντας έμφαση στην ομαδικότητα και να σέβονται τη διαφορετικότητα.

Η ισχύς εν τη ενώσει έλεγαν οι αρχαίοι, δηλαδή η ένωση φέρνει τη δύναμη!

About Post Author