Miami Open: Ήττα-σοκ για Σάκκαρη 2 – 1

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε μια ήττα-σοκ από την καταπληκτική Μπεατρίζ Χαντάντ Μάϊα με 4-6, 6-1, 6-2.

Η Ελληνίδα μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς κερδίζοντάς το πρώτο σετ με σχετική ευκολία. Η Βραζιλιάνα όμως δεν το έβαλε κάτω και ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδό της πήρε το δεύτερο σετ χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στην Μαρία να αντιδράσει.

Το 3ο σετ δεν είχε διαφορετική κατάληξη με την Νο62 του κόσμου να παίρνει γρήγορο προβάδισμα με 4-1 και εν τέλει να κλείνει χωρίς πρόβλημα το ματς.

Μετά από αυτή την ήττα η Μαρία δεν θα μπορέσει να κυνηγήσει το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης υποχωρώντας στο Νο4.

Σε άλλα αποτελέσματα η Νο17 Κόκο Γκοφ ξεπέρασε το εμπόδιο της Νο101 Γουάνγκ με 7-5. 6-4, για να αναμετρηθεί στις “32” με την Κινέζα Νο43 Σουάι Ζανγκ. Η Νο21 Τζέσικα Πέγκουλα κέρδισε εύκολα την συμπατριώτισσα της Σλοαν Στίβενς με 6-1, 6-4 και έκλεισε το ραντεβού με την Νο18 Ελένα Ριμπάκινα.

tennis24.gr

 

Βρυξέλλες: Συμβιβαστική λύση για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ – Τι αποφάσισαν οι «27»

Νίκολας Κέιτζ: «Χρωστούσα παντού και ξόδευα 20.000 το μήνα για να μη μπει η μητέρα μου στο ψυχιατρείο»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *