Ο Λοβέρδος ξεκίνησε την «πράσινη επανάσταση» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Με τα λόγια «To ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ένα κόμμα δημοκρατικό» ξεκινά το νέο διαφημιστικό του βίντεο με τίτλο «Πράσινη Επανάσταση» ο Ανδρέας Λοβέρδος, που επίσημα μπαίνει στην μάχη της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Το σποτ που δημοσίευσε «ντύνει» μουσικά με τη μουσική της Carmina Burana, σήμα – κατατεθέν του ΠΑΣΟΚ, η επιστροφή του οποίου αποτελεί -εδώ και καιρό- εκπεφρασμένη άποψη του πρώην υπουργού.

Ο κ. Λοβέρδος θα είναι κι επίσημα αντίπαλος της Φώφης Γεννηματά στο συνέδριο που αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο. Ο ίδιος στοχεύσει σε «ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Περιμένω τις θέσεις, προτάσεις ή και ενστάσεις σας πάνω στο περιεχόμενο της πολιτικής μου διακήρυξης στο www.green-revolution.gr».

Και συνεχίζει: «Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μία Πράσινη Επανάσταση. Με σεβασμό στις μεταρρυθμιστικές αξίες και τα σύμβολα του πατριωτικού κινήματος, που άλλαξε την Ελλάδα

https://youtu.be/LUNx9bsYS-8

 

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομα μας
Είναι η ιστορία μας
Είναι η ψυχή μας
Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνιάς μας

Σύμβολό μας είναι ο ήλιος. Το σύμβολο του Διαφωτισμού, του φωτός, των ιδεών και των αγώνων μας. Το πράσινο είναι το χρώμα μας. Η επανάσταση είναι η αποστολή μας. Η επανάσταση είναι το καθήκον μας.

Η Πράσινη Επανάστασή μας είναι η επένδυση στο μέλλον».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours