Τετάρτες 14, 21 και 28 Οκτωβρίου 2026
Σε μια παράσταση με cozy vibes, κωμικό αυτοσχεδιασμό και ρίμες απ’ την κόλαση, ο Γιώργος Γαρεφαλάκης και ο Κωσταντής Μπίτσης παίρνουν προτάσεις απ’ το κοινό και χώνουν flows μέχρι να λιώσει το χρυσάφι στο λαιμό τους. Ένα λαηβ χίπ χοπ πόντκαστ -ish για τις τέσσερις Τετάρτες του Οκτωβρίου στο ΚΛΑΚΑΖ.
Δύο hosts που προσπαθούν να φωτίσουν τη ζωή, και την καριέρα δύο χαμένων θρύλων της rap. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν απολύτως τίποτα γι’ αυτούς. Αλλά ευτυχώς, υπάρχει το κοινό. Το κοινό αποφασίζει τα πάντα. Ποιοι ήταν, πώς χάσλαραν, τι τίτλους είχαν τα τοπ χιτ τους και ποιο τραγούδι τους έμεινε 17 εβδομάδες στο Νο1 επειδή κατά λάθος θεράπευε τη δυσκοιλιότητα. Ορ σάμθιν.
Πληροφορίες:
Ημερομηνίες: Τετάρτη 14, 21 και 28 Οκτωβρίου 2026
Πόρτες: 20:45
Εισιτήριο: 12€
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/gr-el/tickets/standupcomedy/prosoxi-mpares-sto-klakaz/
Η παράσταση είναι για όρθιους, με διαθέσιμα κάποια stand & stools.
Όλοι οι χώροι του ΚΛΑΚΑΖ είναι καθολικά προσβάσιμοι.

Συνθετική Έκσταση στην Αβραμιώτου: οι Συνθετικοί έρχονται στο ΚΛΑΚΑΖ!
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2026
Δημιουργήθηκαν το 1990 από τους Αποστόλη “Λοβέρδο” Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), τον Διονύση Αυγερινό (σύνθεση, φωνή, πλήκτρα) και τον Δημοσθένη Τσανέτογλου (computers). Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP “ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ”. Περιείχε 9 τραγούδια. Το 1993 διαλύθηκαν. Το 2010 αποφάσισαν να επανασυνδεθούν σαν ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ, να ηχογραφήσουν και να κυκλοφορήσουν το παγωμένο άλμπουμ της περιόδου 90-93 σε CD. O τίτλος του “ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ”, και λίγο μετά έκαναν το συναυλιακό τους comeback. Το 2013 κυκλοφόρησαν το επόμενο τους άλμπουμ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ” σε CD. Το 2018 κυκλοφόρησαν το τέταρτο τους άλμπουμ σε CD με τίτλο “ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΘΑ ΑΓΓΙΞΩ”. Το 2020 κυκλοφόρησαν το τελευταιο τους CD με τίτλο “ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ”. Η πρωτότυπη και διαχρονική μουσική τους έχει ως αποτέλεσμα να έχουν χτίσει ένα πιστό fan-base, το οποίο τους ακολουθεί φανατικά σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.
Μαζί τους το Βάκτρο: το ιδιοσυγκρασιακό μουσικό σχήμα του Στέφανου Γκιουλτζούογλου. Τραγούδια που βασίζονται στον ελληνικό ήχο, το λαϊκό και το δημοτικό τραγούδι και τη βυζαντινή μουσική, με εμφανείς επιρροές από ιδέες και τεχνικές άλλων παραδόσεων, κυρίως από το ευρύτερο φάσμα της δυτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Ένα πολύ ιδιαίτερο live με δική του ενέργεια.
Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2026
Πόρτες: 21:00
Τοποθεσία: ΚΛΑΚΑΖ, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Εισιτήρια: Προπώληση 10€ – Ταμείο 12€
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/synthetikoi-baktro-sto-klakaz/
Όλοι οι χώροι του ΚΛΑΚΑΖ είναι καθολικά προσβάσιμοι.
Οι Street Outdoors επιστρέφουν στο ΚΛΑΚΑΖ για ακόμη μία Κυριακή γεμάτη μουσική, χορό και αθηναϊκό street energy.
Κυριακή 18 Οκτωβρίου | 17:30–01:00 | Είσοδος Ελεύθερη
Μετά το πρώτο τους καλοκαιρινό party στον χώρο, το ραντεβού των Street Outdoors στην Αβραμιώτου ανανεώνεται για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, με ένα line-up που ενώνει διαφορετικές πλευρές της σύγχρονης dance σκηνής.
Από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, το ΚΛΑΚΑΖ μετατρέπεται ξανά σε σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν τη μουσική, την πόλη και τις αυθόρμητες Κυριακές που καταλήγουν λίγο αργότερα απ’ όσο υπολόγιζες.
Στο booth, οι Street Outdoors Soundsystem συναντούν τους Poor J’ Darr b2b Elbarto, Bill Selfer και Christina Kratimenou – απ’ την disco στην house, κι απ΄το UK bass μέχρι πιο underground και eclectic ήχους.
Η Αβραμιώτου παραμένει ένας από τους δρόμους που έχουν συνδεθεί όσο λίγοι με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Και το ΚΛΑΚΑΖ συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία, φιλοξενώντας μια νέα γενιά από parties, ανθρώπους και μουσικές. Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, ξαναβρισκόμαστε εκεί.
Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026
Ώρες: 17:30–01:00
Τοποθεσία: ΚΛΑΚΑΖ, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Είσοδος Ελεύθερη
Όλοι οι χώροι του ΚΛΑΚΑΖ είναι καθολικά προσβάσιμοι.
