Μια υπόθεση γεμάτη μυστήριο και απρόσμενες εξελίξεις αφορά την περιουσία του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2008 στο διαμέρισμά του. Η περιουσία του πέρασε στους συγγενείς του, με σημαντικό μέρος να καταλήγει στον αδερφό του, Λεωνίδα Λαγουδάκη. Ωστόσο, η μεταβίβαση ακινήτων μετά τον θάνατο του Λαγουδάκη το 2016, φέρνει στο φως μια σειρά από παράξενες συναλλαγές και ερωτήματα.

Μια περίεργη αγοραπωλησία

Σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τη συμμετοχή του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη, ένα από τα διαμερίσματα του Νίκου Σεργιανόπουλου βρέθηκε στο επίκεντρο αμφιλεγόμενων αγοραπωλησιών. Μετά τον θάνατο του Λεωνίδα Λαγουδάκη, το ακίνητο πέρασε σε μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία μέσω διαθήκης, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με την τύχη της υπόλοιπης περιουσίας.

Όπως αποκάλυψε ο Δρακοντίδης, το ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη, το οποίο ανήκε στην περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου, πωλήθηκε για μόλις 25.000€. Μια τιμή εξαιρετικά χαμηλή για το συγκεκριμένο ακίνητο, γεγονός που κάνει την υπόθεση να μοιάζει με «σκότωμα». Ο νέος ιδιοκτήτης, μια 28χρονη, προχώρησε αμέσως σε μεταβίβαση των τίτλων σε έναν επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης.

Περίεργες συμπτώσεις και φιλικές σχέσεις

Η μεταβίβαση αυτή συνοδεύτηκε από ακόμη περισσότερες συμπτώσεις. Ο επιχειρηματίας που απέκτησε το ακίνητο ήταν γνωστός φίλος του αδερφού του Νίκου Σεργιανόπουλου και διατηρούσε εστιατόριο στο οποίο ο αδερφός του ηθοποιού σύχναζε πριν τον θάνατό του. Αυτό ενισχύει τις υποψίες ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας γνώριζε από νωρίς για την επικείμενη πώληση του ακινήτου.

Η άποψη του στενού φίλου του Νίκου Σεργιανόπουλου

Ο Σωκράτης Προβατάς, δικηγόρος και στενός φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου, μίλησε επίσης στην εκπομπή, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο ηθοποιός δεν είχε συντάξει διαθήκη. Όπως ανέφερε, αν και δεν είχε ρωτήσει ποτέ τον Σεργιανόπουλο για το θέμα αυτό, γνώριζε αρκετά καλά τον χαρακτήρα του ώστε να πιστεύει ότι δεν υπήρχε διαθήκη.

Συγγενείς και η αποδοχή της κληρονομιάς

Τέλος, ο Φρίξος Δρακοντίδης αποκάλυψε ότι συγγενείς του Νίκου Σεργιανόπουλου στην Κρήτη πείστηκαν να μην αποδεχτούν την κληρονομιά του, καθώς τους ειπώθηκε ότι ο αδερφός του ηθοποιού είχε μεγάλα χρέη. Η πληροφορία αυτή εγείρει ακόμα περισσότερα ερωτήματα για το τι πραγματικά συνέβη με την περιουσία του ηθοποιού και ποιες ήταν οι πραγματικές προθέσεις όσων είχαν εμπλακεί στη διαδικασία της κληρονομιάς.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με πολλά αναπάντητα ερωτήματα να περιβάλλουν τις συναλλαγές και τις σχέσεις των εμπλεκομένων.

alldaynews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author