Φωτιές Αττική: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Πάρνηθα

Εντείνονται ακόμη περισσότερο οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων στα πύρινα μέτωπα  της Βαρυμπόμπης, των Θρακομακεδόνων και της Μαλακάσας, με τη γενικότερη εικόνα να παρουσιάζεται καλύτερη σε σύγκριση με τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, αλλά υπάρχουν διαρκώς αναζωπυρώσεις, όπως για παράδειγμα σε δασική έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία αλλά και στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας.

Ειδικότερα, η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα στο Κρυονέρι και τους Θρακομακεδόνες, ενώ τα τελευταία λεπτά υπάρχει φόβος να μην φτάσει η πυρκαγιά στο Φλαμπούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι πυροσβέστες μάχονται, ώστε να αποτρέψουν τη φωτιά από το να περάσει τον ορεινό αυχένα.

«Την τελευταία ώρα δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο μέτωπο, αυτή τη στιγμή εδώ που βρισκόμαστε έντονος καπνός», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Πέππας.

Την ίδια στιγμή, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιχειρήσεις όλων των δυνάμεων πυρόσβεσης, επίγειων και εναέριων, εστιάζονται στο να μην δημιουργηθεί και πάλι ενιαίο μέτωπο, που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες.

Πηγή:cnn.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours