Εκατοντάδες οχήματα παραμένουν μέχρι και σήμερα εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό για τρίτο 24ωρο. Θυμίζουμε ότι ένας 62χρονος οδηγός έπαθε έμφραγμα όντας εγκλωβισμένος στον αυτοκινητόδρομο και αναγκάστηκε να μείνει στο αυτοκίνητό του για σχεδόν 12 ώρες. Όπως είπε ο αδερφός του στον ΑΝΤ1 ετοιμάζεται τώρα να κάνει «μπαλονάκι».

«Είναι σταθερός στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ερυθρού Σταυρού και προγραμματίζεται για στεφανιογραφία και πιθανώς αγγειοπλαστική με στεντ, αυτό που λέμε μπαλονάκι. Γνωρίζω ότι μπήκε από την Αττική Οδό στην είσοδο της Παλλήνης από τις 11 το πρωί και απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια στρατιωτών μετά τις 12 τη νύχτα» είπε.

Και συνέχισε: «Είχε δυσφορία εντός του αυτοκινήτου και επειδή δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο ΕΚΑΒ, βγήκε να περπατήσει και αυτό ήταν επιβαρυντικό».

Ο αδερφός του 62χρονου μίλησε για τον προβληματισμό του σχετικά με το γιατί δεν ήταν ανοιχτή έστω η ΛΕΑ. «Είναι απλή σκέψη του λέγοντος το ότι η Αττική οδός ενώ έχει 2 (λωρίδες) και τη ΛΕΑ δεν μπορούσαν να έχουν τη ΛΕΑ ανοιχτή με εκχιονιστικά» αναρωτήθηκε.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours