Τα ταξίδια του προπονητή τένις με ανήλικες αθλήτριες στο εξωτερικό και το σπίτι δίπλα στο γήπεδο [vid]

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον προπονητή τένις, ο οποίος φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να αποπλανήσει και να κακοποιήσει ανήλικες αθλήτριες στα βόρεια προάστια. Η αποκάλυψη για τον 34χρονο έγινε όταν μία ανήλικη μίλησε στους γονείς της, λέγοντας πως ήταν θύμα του για περίπου δύο χρόνια. Εκείνοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν τον προπονητή.

Μία ακόμη κοπέλα, ενήλικη πλέον, κατέθεσε στους αστυνομικούς. Η κοπέλα φέρεται να αποπλανήθηκε από τον προπονητή από την ηλικία των 13,5 ετών και για περίπου 5 χρόνια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Μάλιστα, ο 34χρονος είχε νοικιάσει σπίτι σε απόσταση 200 μέτρων από τα γήπεδα όπου έκανε τις προπονήσεις. Γείτονές του αποκάλυψαν ότι έβλεπαν ανήλικες να μπαινοβγαίνουν. «Ήταν ένα σοκ μεγάλο. Δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό μου πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα παιδάκι. Βλέπαμε κάποια παιδιά να μπαινοβγαίνουν αλλά πιστεύαμε ότι είναι από το τένις. Πολλές φορές τα έφερναν και οι γονείς τους, περίμεναν απ’ έξω».

Ο 34χρονος έμενε για μέρες με τις αθλήτριές του, καθώς ταξίδευαν σε άλλες χώρες λαμβάνοντας μέρος σε τουρνουά. «Προπονούσε κάποιο άλλο παιδί μεγαλύτερης ηλικίας, το οποίο έκανε κάποια λάθος κίνηση πάνω στην προπόνηση και του μίλησε άσχημα», δήλωσε μια γυναίκα στην κάμερα της ΕΡΤ.

Σήμερα ο προπονητής δίνει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή μετά τις καταγγελίες των δύο κοριτσιών.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours