Σύνταγμα: Επεισόδια στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών

«Βροχή» μολότοφ και χημικών στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα.

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 20.00 μ.μ. κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους απομακρύνει.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ορισμένοι διαδηλωτές εκτόξευσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί οποίοι απάντησαν με βομβίδες κρότου λάμψης. Στο Σύνταγμα έκανε την εμφάνιση της και Αύρα της αστυνομίας η οποία απομάκρυνε με την εκτόξευση νερού τους διαδηλωτές.

Οι αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη . Οι συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν εναντίον του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, των μέτρων της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

https://youtu.be/4TMRm4TFh_U

vewgeh

5363505

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (29.08.2021), διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται μπροστά στη Βουλή. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες επεκτείνονται μέχρι την Ομόνοια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Πλατεία είναι συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι, ενώ στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς σε προηγούμενες παρόμοιες συγκεντρώσεις είχε σημειωθεί ένταση.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours