Στο «κάρδο» και άλλος γνωστός ηθοποιός – 38χρονος καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση

Ο 38χρονος Δημήτρης Ανθής καταγγέλλει γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη πως τον κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 22 ετών.

Νέα σοκαριστική καταγγελία για τον χώρο του θεάματος έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας από έναν 38χρονο, ο οποίος καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, όταν ήταν σε ηλικία 22  ετών.

Ο Δημήτρης Ανθής εμφανίστηκε σήμερα, Σάββατο, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη μήνυση που έχει καταθέσει κατά του ανθρώπου που καταγγέλλει.

Σημειώνεται πως ο άνθρωπος που καταγγέλλει για κακοποίηση είχε παρουσιαστεί ως θύμα στην υπόθεση του Νίκου Σ. και δεν έχει μπει στο «κάδρο» του τσουνάμι-καταγγελιών, έως τώρα.

Ο κ. Ανθής σημείωσε πως άκουσε την ιστορία του Νίκου Σ., βρήκε ομοιότητες με την δική του υπόθεση και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Νίκου για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του.

Τελικώς κατέφυγε στη δικαιοσύνη, αναφέροντας πως ξαναζεί «όλα αυτά που έζησα τότε».

«Μου δίνεται ευκαιρία να μιλήσω πρώτα για μένα και ίσως για κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν βήμα, ορμώμενος από την πολύ γνωστή συνέντευξη του Νίκου Σ. του 19χρονου. Υπήρχε μία ταύτιση με την ιστορία αυτή και το δεύτερο πρόσωπο ενστικτωδώς κατάλαβα ότι ήταν αυτό που με κακοποίησε

Κάθισα και έψαξα δικό μου αρχείο, φωτογραφίες εκείνης της εποχής, είμαι σίγουρος για το τι θα πω και σε ποιον θα το πω. Ήρθα σε επαφή με το δικηγόρο του Νίκου Σ. για να ταυτοποιήσω ότι το δεύτερο άτομο ήταν ο άνθρωπος που έκανε ό,τι έκανε σε μένα για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους για να μη γίνει κάτι το οποίο μπορεί να καταστρέψει τη ζωή κάποιου ανθρώπου ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος» σημείωσε.

Τέλος αναφέρθηκε στο ψυχικό τραύμα που του έχει αφήσει η υπόθεση.

«Είμαι 38 χρόνων αυτή τη στιγμή και ακόμα φοβάμαι. Όταν έκανα την κατάθεση γύρισα στο σπίτι μου και ένιωθα ακόμα φόβο ότι ίσως δεν έχω κάνει το σωστό, ότι ίσως αυτό γυρίσει μπούμερανγκ, ότι θα βρω τον μπελά μου. Ευτυχώς έχω φίλους δίπλα μου και ξέρω ότι έχω ψυχολογική στήριξη. Νομίζω ότι έχω κάνει το σωστό».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours