Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν έχεις ένα συμβόλαιο, το τιμάς, δεν θα πάω καν να κάνω τη συζήτηση» [vid]

Με αφορμή την έκτακτη αποχώρηση του ηθοποιού Γιάννη Χατζηγεωργίου από τη θεατρική παράσταση για να πάει στο Survivor, o Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι. Μετά την προβολή του βίντεο, ξεκίνησε μία συζήτηση όλο νόημα, ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Και συμβόλαιο να έχεις με συνεργάτες σου, Σπύρο μου, άμα θέλουν να φύγουν και να πάνε σε κάποιο ριάλιτι δεν τους σταματάει κανείς» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο να σημειώνει «Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;».

Τότε, παρενέβη ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Συγγνώμη, συγγνώμη αν ο κύριος Χατζηγεωργίου δεχόταν πρόταση από το Netflix, όχι στο Survivor, θα έβγαινε κάποιος να πει “τι είναι αυτά που κάνεις και μας παρατάς;” Όχι. Θα του έλεγαν να πάει, να γίνει πιο πολύ διάσημος και να πάρει λεφτά».

«Επαγγελματισμός σημαίνει “έχω δεσμευτεί με αυτήν εδώ την εκπομπή, με αυτό το κανάλι”. Έρχεται εμένα αύριο το CNN και μου λέει ότι με θέλουν…» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Να μιλήσεις με ένα ρεαλιστικό σενάριο, δεν θα έρθει ποτέ το CNN να σε πάρει γιατί δεν μιλάς καλά αγγλικά, ενώ είσαι πολύ ικανή. Εννοώ ότι δεν έχεις την προφορά» ανταπάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ας αφήσουμε εμένα, ας πιάσουμε τον Κωνσταντίνο. Βασικά να σας πω κάτι; Δεν πας, όταν έχεις ένα συμβόλαιο το τιμάς. Εγώ δεν θα πάω να κάνω καν τη συζήτηση. Έχω ένα συμβόλαιο, που θα πάω;» είπε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στο τέλος της κουβέντας, η Ελένη Βουλγαράκη απευθύνθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο «λύστε τα στο καμαρίνι μετά τα προσωπικά σας».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

About Post Author

+ There are no comments

Add yours