Μπόρες χιονιού στα βόρεια της Αττικής

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό της Πέμπτης.

Χωρισμένη στα δύο θα είναι η χώρα την Πέμπτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί και από την Ζάκυνθο έως και την Κέρκυρα, από την Καλαμάτα μέχρι και την Ηγουμενίτσα ο καιρός θα είναι καλός και κάποια λίγα σύννεφα θα έχουμε στην υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Αρκετό ήλιο θα έχουμε και στην Μακεδονία, ενώ στην ανατολική Μακεδονία θα έχουμε αυξημένες συννεφιές.

Ωστόσο, από τη Λέσβο έως και την Κρήτη χρειάζεται προσοχή καθώς θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες. Ειδικότερα στην Κρήτη στα κεντρικά και δυτικά θα έχουμε δυνατά φαινόμενα, ενώ στην Εύβοια, στη βόρεια Αττική έως και τις Σποράδες θα έχουμε σύννεφα που θα δώσουν τοπικές βροχες και χιονοπτώσεις.

Από το μεσημέρι και μετά θα βελτιωθεί ο καιρός σχεδόν παντού, ενώ στη Χαλκιδική, στη Λήμνο και στις Σποράδες θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχές. Οι Κυκλάδες θα δουν τα φαινόμενα να εξασθενούν και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις.

Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά και ο κρύος βοριάς μπορεί να σχηματίζει μπόρες χιονόνερου και χιονιού στην Εύβοια αλλά ακόμη και στα ορεινά της Αττικής.

Στην Αττική θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι και θα έχουμε τοπικές βροχές και τοπικές χιονοπτώσεις πάνω από τα 500- 600 μέτρα και προς το απόγευμα ο καιρός θα φτιάξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε σύννεφα στα… πόδια της Χαλκιδικής λ Η θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

About Post Author

+ There are no comments

Add yours