Καταγγελία από 25χρονη έγκυο: Πήγε στην Αθήνα να φτιάξει το κινητό της και την βίασαν διαδοχικά 4 άτομα [vid]

Tον απόλυτο εφιάλτη που έζησε η 25χρονη έγκυος στο κέντρο της Αθήνας, η οποία όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις αλλοδαπούς, περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Η ίδια μιλάει για τις στιγμές φρίκης, δεν μπορεί να κρύψει το σοκ, που έχει υποστεί και ζητά δικαίωση.

Βρέθηκε στην Ομόνοια για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο και όπως είπε: «Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με… Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω ‘σε παρακαλώ, άφησέ με να φύγω’ και δεν με άφηνε να φύγω! Του είπα ότι είμαι έγκυος! Δεν τον ένοιαξε καν!».

Όμως το μαρτύριό της συνεχίστηκε. Την ώρα που σε κατάσταση σοκ πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, τρεις άνδρες την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν, αλλά τελικά με ταξί την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ο ένας κράτησε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η γυναίκα είπε: «Ήταν ένα υπόγειο. Με τραβάει ο ένας μέσα, βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την αστυνομία. Φώναζα ‘βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ, μην μου κάνετε τίποτα, μη με σκοτώσετε!’».

Συντετριμμένη από τον εφιάλτη της ζητεί δικαίωση: «Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι, πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου, αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα! Ζητώ την ηθική, νομική μου δικαίωση».

Οι 3 άνδρες από το Πακιστάν συνελήφθησαν, οι δύο προφυλακίστηκαν, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών. Επιπλέον, ασκήθηκε δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να κατήγγειλε στην αστυνομία το βιασμό της από τέσσερις αλλοδαπούς. Σύμφωνα με τις περιγραφές της στους αστυνομικούς, η 25χρονη είχε πάει το βράδυ της Τρίτης στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο όταν την πλησίασε ένας νεαρός, αφγανικής καταγωγής, ο οποίος την παρέσυρε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε.

Η νεαρή κοπέλα σε κατάσταση σοκ ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει. Την μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά.

Τα ουρλιαχτά της κοπέλας ξεσήκωσαν τη γειτονιά με αποτέλεσμα  οι τρεις νεαροί να την αφήσουν να φύγει από το διαμέρισμα. Η 25χρονη πήγε στην αστυνομία και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου έζησε τη φρίκη.  Οι αρχές συνέλαβαν τρεις άνδρες 19, 21 και 27 ετών ενώ ο τέταρτος αναζητείται ένας ακόμη.

Ο Αφγανός είναι ο τέταρτος δράστης που έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία. Πρόκειται για έναν 23χρονο ο όποιος και αναζητείται.  Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών και σεσημασμένος.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours