“Θεωρώ, θεωρώ. Τώρα αν είναι τρία τυχαία, όχι τρία τυχαία, τρία μάλλον διαφορετικά συμβάντα, δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, θα το δούμε όμως. Θεωρώ ότι όλα θα βρεθούν”, λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή T live και την Γιώτα Κηπουρού, στις 24 Φεβρουαρίου, λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξή που είχε δώσει μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη στο Star. Τα όσα λέει σε αυτή την τηλεφωνική συνέντευξη προκαλούν αίσθηση σε αρκετά σημεία της κουβέντας…

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσάς τι σας νοιάζει αυτό;

Θα ήθελα πάρα πολύ να μου εξηγήσετε κάποια πράγματα. 
Όπως;

Όπως το θέμα με τις αναρτήσεις που κάνατε στην ομάδα για τις μαμάδες που ήσασταν στο facebook.
Να σας κάνω μια ερώτηση;

Ναι.
Εσάς τι σας νοιάζει αυτό;

Σας ρωτώ γιατί τον εξής λόγο.
Που το παίρνετε και το αναλύετε. Καταρχήν έχετε πιάσει το προφίλ μου και το έχετε ξεσκονίσει όλο. Έχετε πιάσει 150 χιλιάδες ομάδες που μπορεί να μιλάω εγώ. Είμαι η πρώτη στην Ελλάδα;

Όχι βέβαια.
Για να το μάθω και εγώ δηλαδή.

Όχι βέβαια. Και δεν υπάρχει…
Τότε γιατί γίνεται τόσος ντόρος αν εγώ ρώτησα, για  εκείνη την ταινία, αν εγώ ρώτησα για εκείνον εκεί, θα έλεγα εγώ ποτέ δημόσια, κάτι το οποίο δεν ισχύει; Εσείς πως με κόβετε δηλαδή; Για τέτοιο μυαλό;

Γι’ αυτό θέλω να μιλήσουμε επειδή η αδερφή σας έκανε κάποια δήλωση στο STAR, ότι τα όσα γράφατε στην ομάδα δεν αφορούσαν εσάς αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο και ήθελα να μου διασαφηνίσετε αν τελικά τα όσα ρωτούσατε, για κάποιες ασθένειες που τυχόν αντιμετωπίζατε, ήταν για εσάς ή για κάποιο άλλο πρόσωπο.
Να σας πάρω μια-μια τις αναρτήσεις. Λοιπόν ο καρκίνος δεν ήτανε για μένα.

Μάλιστα. 
Πρώτον. Δεύτερον, ένα που απαντάω σε ένα σχόλιο από κάτω για την ενδομητρίωση για έναν γιατρό είναι αλήθεια. Είναι για μένα.

Μάλιστα. Καλά κάνετε και το διευκρινίζετε. Για τις ινομυαλγίες; Έχετε ε; 
Ναι.

Και ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί, σας το ρωτώ γιατί το έχουν μεταφέρει δημοσίως  σε άλλες εκπομπές…
Η ινομυαλγία είναι ένα αυτοάνοσο έτσι, που πονάνε οι μύες, δεν είναι κάτι.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το Καραμανδάνειο μπορεί να λέει ό,τι θέλει

Ναι. Αυτό που ακούστηκε ότι κάποια στιγμή κάνατε μια εισαγωγή σε μια ψυχιατρική κλινική, λάβατε κάποια φαρμακευτική αγωγή, ισχύουν αυτά; 
Ποτέ, ποτέ. Ψυχιατρική εγώ; Ο Χριστός και η Παναγία δεν είμαστε καλά.

Σε νευρολογική; 
Η νευρολογική παιδιά είναι στο Ρίο. Η νευρολογική ήταν λίγο πριν τη Μαλένα, εδώ που είχα τα παιδιά, είχα ένα επεισόδιο σαν παροδικό ισχαιμικό και αυτό μου είπαν, ότι… Φανταστείτε η Τζωρτζίνα ειδοποίησε τους γονείς και τον μπαμπά της και τα λοιπά και τα λοιπά το παιδί, γιατί με είδε ότι στράβωσα το στόμα, δεν μπορούσα να μιλήσω.

Και μπήκατε στην νευρολογική κλινική, νοσηλευτήκατε; 
Ναι. Η νευρολογική είναι, νευρολογική, όχι ψυχιατρική, νευρολογική. Και μάλιστα ήταν και παραμονή Χριστουγέννων, αν θυμάμαι καλά η πρώτη, γιατί είναι δύο τα επεισόδια,  η πρώτη ήταν παραμονή Χριστουγέννων, ήταν 23 και επέμενα να βγω για να κάνω Χριστούγεννα με τα παιδιά μου, γιατί ήταν και τα πρώτα Χριστούγεννα της μπέμπας.

Για το γεγονός ότι σας είχαν προτείνει από το Καραμανδάνειο να κάνετε κάποιες συνεδρίες με κάποιον ψυχολόγο, με κάποιον ψυχίατρο κι εσείς… 
Συνεδρίες; Το Καραμανδάνειο μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Τίποτα δεν μας είχανε πει. Εμείς τους είπαμε να πάμε το παιδί γιατί μας έλεγαν ότι είναι ψυχολογικό στην αρχή, πριν κάνει τους εμετούς και τις βρογχοπνευμονίες τις υποτιθέμενες, μέχρι να φτάσει στην ανακοπή. Μας λέγανε ότι είναι ψυχολογικό.

Άρα δεν σας πρότειναν ποτέ κάποια συνεδρία από κοινού με τον σύζυγό σας;  
Τίποτα δεν μας πρότειναν.

Εσείς τους ζητήσατε. 
Εμείς τους είπαμε, ότι το παιδί μάλλον είναι ψυχολογικό, αφού δεν έβρισκαν τίποτα, σωστά; Μέχρι εκεί.

Στην αρχή ναι, στην αρχή της Τζωρτζίνας σας είπαν ότι είναι ψυχολογικό  
Ακριβώς και εκεί είπαμε και εμείς, ότι να βρούμε μια άκρη μαζί με τους γιατρούς εκεί, για να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά, να πάει κάποια παιδοψυχίατρος εκεί στο Καραμανδάνειο και είχαμε μείνει εκεί ότι η Τζωρτζίνα θα έπαιρνε εξιτήριο να πάει σε κάποιον παιδοψυχίατρο σε συνεννόηση με τους γιατρούς εκεί. Μετά άρχισαν εκεί οι εμετοί και τα λοιπά, που ξέρετε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γελάει όλη η Πάτρα

Ναι. Φαντάζομαι παρακολουθήσατε τις δηλώσεις του πρώην στρατηγού της ελληνικής αστυνομίας; 
Ναι, εντάξει. Γελάει η Πάτρα; Γελάει η Πάτρα; Μην σας πω  η Ελλάδα γιατί θα είμαι υπερβολική. Γελάει η Πάτρα. Αλλά δεν πειράζει ο καθένας είναι υπόλογος.

Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι ταχυδιανομείς είχανε κάνει έναν  έρανο για εσάς. 
Βεβαίως.

Για το ένα από τα τρία παιδάκια προκειμένου να σας βοηθήσουν για την Μαλένα. 
Ήτανε δική τους πρωτοβουλία, λόγω του ότι ο Μάνος τότε δούλευε ντελίβερι, ήταν καθαρά δική τους πρωτοβουλία των παιδιών, γιατί και με τον έναν ειδικά είμαστε φίλοι από το δημοτικό, είμαστε τουλάχιστον είκοσι χρόνια φίλοι με τον έναν από τα παιδιά και επειδή με ήξερε και επειδή ήξερε τι τραβάει ο Μάνος, ενώ παίρνει τόσα, όσα έπαιρνε τέλος πάντων τότε και ήτανε πάνω στο «Ελπίδα» με τη Μαλένα, θεώρησαν σωστό οι διανομείς, από μόνοι τους, από το πουρμπουάρ τους οι άνθρωποι, να μαζέψουν ένα ποσό και να το δώσουνε για το μνήμα του παιδιού όχι για την κηδεία, για το μνήμα του παιδιού.

Ο πρώην  στρατηγός όμως είπε ότι τα χρήματα αυτά, ξοδεύτηκαν σε κάποια μηχανή που αγόρασε;
Που αγοράστηκε μετά από ένα χρόνο;

Ναι. 
Το 20’. Καλά εντάξει. Αυτός που το ξέρει; Μα… Όταν δίνουμε ένα ποσό τύπου των πεντακοσίων, εξακοσίων ευρώ, δεν  θυμάμαι και τόσα χρόνια πόσα ήτανε, γίνεται να πάρεις μια μηχανή χιλιάρα μετά από ένα χρόνο, δηλαδή για όνομα της Παναγίας, με απλή λογική.

Θέλετε να μου πείτε και για αυτή τη δημοσίευση, που εσείς κάνατε, που ζητούσατε έτσι κάποιες συμβουλές για την Καστοριά, για κάποια μαγαζιά για φαγητό, για ποτό, ενώ ήτανε μόλις δύο μήνες από τον θάνατο του παιδιού σας;
Ναι, αυτό είμαστε ολόκληροι… Αυτό ήταν βλακεία δική μου, γιατί γύρισα εγώ και είπα να το βάλω, δεν ήξερα ότι θα ψαχθεί και δεν ήξερα τη συνέχεια που θα πάρει και ότι θα με βγάλουν στα κανάλια. Αναρωτηθείτε μόνο στην Καστοριά, γιατί ανεβήκαμε. Ούτε για ποτά δεν κατεβήκαμε, ούτε για τίποτα.

Για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. 
Ακριβώς. Βοηθήσαμε την μπάλα τέλος πάντων που έπαιζε ο Μάνος και δικοί μου συγγενείς, ανεβήκαμε όλοι στην Καστοριά. Και όπως ήμασταν εκεί όλοι στο καφέ εκεί, είπαν όλοι  «παιδιά που θα βγούμε το βράδυ να φάμε; Και κάπου χαλαρά για ποτό, όχι ντάμπα, ντούμπα». Και λέω καθίστε, έχω μια ομάδα εγώ, μαμάδες, σίγουρα λέω θα μας πει κάποια από Καστοριά αυτό, γιατί οι άνθρωποι είναι άνω των πενήντα όλοι, οι πιο μικροί ήμασταν εμείς,  δεν ασχολούνταν με facebook και με ομάδες. Αυτό και αυτό κρίθηκε.

Ναι, επειδή το είχατε στείλει μέρες πριν και ρωτούσατε μέρες πριν για το τριήμερο δεν το στείλατε εκείνη την ημέρα που ήσασταν ήδη Καστοριά το μήνυμα; 
Αυτό σας εξηγώ, ότι ήμασταν για καφέ όταν κανονίζαμε το ταξίδι…

Ρούλα Πισπιρίγκου: Και αυτό τι σημαίνει ότι το έχουμε κάνει, για να καταλάβω δηλαδή. Δεν έχω ασχοληθεί με τα body-language και με τα αυτά.

Νιώθετε καλά που οι αρχές διερευνούν και τους τρεις θανάτους των παιδιών σας; Το θέλετε αυτό; 
Φυσικά.

Το θέλετε. Δεν νιώθετε δηλαδή ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος, γίνονται όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια σε βάρος σας;
Αυτά τα αρνητικά σχόλια σε βάρος μου, δεν έχει να κάνει με το αν είναι ένα τα παιδιά ή τρία. Αυτό και ένα να ήταν πάλι θα… Δεν νομίζω…

Θέλω να μου σχολιάσετε και το γεγονός ότι δεχτήκατε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια,
Ακόμα δέχομαι.

Επειδή κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχωρήσατε και εσείς και ο σύζυγός σας, είχατε έτσι ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, σε κάποιες στιγμές.
Ειρωνικό.

Ήταν ειρωνικό το χαμόγελό σας δηλαδή; 
Εσείς τι λέτε; Εσείς πως το είδατε, δεν το είδατε ειρωνικό; Ήταν αυτό! Και μάλιστα του Μάνου ήταν πιο έντονο, ήτανε… Πολύ ειρωνικό.

Θέλετε να μου πείτε πώς νιώθετε μέσα σας αυτήν τη στιγμή, ποιο είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί; 
Το συναίσθημα αυτή τη στιγμή πέρα από το πένθος, πέρα από το πένθος για τα παιδιά, είναι θυμός και όχι αγωνία, για τα αποτελέσματα δηλαδή, για τη δικαίωση των παιδιών, ότι δεν είχαν τέτοιους γονείς. Και θα δικαιωθούν τα παιδιά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Θα δικαιωθούν, από ποια πλευρά, από ποια σκοπιά; 
Ότι δεν είχαν τέτοια τέρατα για γονείς, όπως παρουσιάζεται.

Εσείς επιμένετε ότι δεν έχετε καμία σχέση με το θάνατο των τριών παιδιών σας, όπως δηλώσατε και στη συνέντευξή σας; 
Εσείς τι πιστεύετε ότι έχω;

Τι πιστεύετε ότι συνέβη στην περίπτωση των παιδιών σας, είναι κάποιο γενετικό πρόβλημα, κάποιο γονίδιο; 
Θεωρώ, θεωρώ. Τώρα αν είναι τρία τυχαία, όχι τρία τυχαία, τρία μάλλον διαφορετικά συμβάντα, δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, θα το δούμε όμως. Θεωρώ ότι όλα θα βρεθούν.

Δεν δώσατε συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση αν έχετε κάποια σχέση με τον θάνατο των παιδιών σας; 
Ναι. Και αυτό τι σημαίνει ότι το έχουμε κάνει, για να καταλάβω δηλαδή. Δεν έχω ασχοληθεί με τα body-language και με τα αυτά.

Όχι, σας ρωτώ, δεν ξέρω, σας ρωτώ. «γιατί δεν δώσατε μια ξεκάθαρη, κοφτή απάντηση,  χρησιμοποιώντας ένα όχι»; 
Γιατί είμαι αυθόρμητη, εκείνο μου βγήκε εκείνη την ώρα, αυτό είπα. Δεν θα κάτσω να το σκεφτώ. Ούτε είχα κάνει καμία πρόβα πριν. Εγώ το έμαθα μια ώρα πριν ότι έρχεται συνεργείο έτσι και έτσι. Ούτε έκατσα να κάτσω, ούτε δικηγόρους άκουσα, ούτε ψυχολόγους, ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Είμαστε ξεκάθαροι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και βγήκαμε και απαντήσαμε έτσι.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μόνο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με έχουν συγκρίνει, για αυτό και τον ξαναλέω τον χριστιανό αυτόν.

Υπήρξε μια μερίδα του κόσμου αρκετά μεγάλη, που σας κατηγόρησε ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ενώ έχετε χάσει και τα τρία σας παιδιά, δεν δείξατε ίχνος συναισθήματος και δεν δακρύσατε ούτε ένα λεπτό. 
Ναι. Ο Μπάμπης που έβγαινε και έκλαιγε στις κάμερες, τη σκότωσε ή δεν τη σκότωσε τη γυναίκα του;

Εντάξει, ο Μπάμπης, ο πιλότος πλέον έχει ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε.
Έβγαινε κι έκλαιγε

Εγώ τώρα σας ρωτώ για εσάς, γιατί, ξέρετε, επειδή κάνετε αυτήν την αναφορά στον Μπάμπη σε αρκετές έτσι συνομιλίες που έχετε με δημοσιογράφους… 
Γιατί έτσι με χαρακτηρίζουν, για αυτό το συγκεκριμένο άνθρωπο, έτσι με χαρακτηρίζουν στα σχόλια από κάτω, δεν μου έχουν πει  κανέναν άλλον. Μόνο με αυτόν με έχουνε συγκρίνει, για αυτό και τον ξαναλέω τον χριστιανό αυτόν.

Σας συγκρίνουν με τον Μπάμπη από τα Γλυκά Νερά τον πιλότο συνέχεια.
Μόνο.

About Post Author

You May Also Like

More From Author