Η πρώτη εκπομπή του Ζαραλίκου μετά την επίθεση στην παράσταση: «Η χώρα κολυμπάει στους στιχουργούς» [vid]

Στην βίαη διακοπή της παράστασής του το βράδυ της Πέμπτης 2/12 στο θέατρο «Καρέζη», όταν μια ομάδα ατόμων, με επικεφαλής την τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλαν στη θεατρική σκηνή, ύστερα από σχόλια του κωμικού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρθηκε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, στην πρώτη εκμπομπή μετά το περιστατικό, στο κανάλι του στο Youtube, «zaraleaksTV».

«Γίναμε και εμείς viral και αυτό είναι πάρα πολύ προβληματικό για τη χώρα. Όταν αυτοί που σατιρίζουν την επικαιρότητα γίνονται επικαιρότητα η χώρα κολυμπάει στους στιχουργούς. Πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα και θα σας πω εξαρχής ότι αυτό το γεγονός δεν ήταν το χειρότερο που θα τύχει στο ελληνικό θέατρο. Δυστυχώς έρχονται και χειρότερα» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε το γνωστό πλέον σε όλους περιστατικό με πρωταγωνιστές την γνωστή «τηλεπαρουσιάστρια, δύο παιδιά τα οποία το τρώγαν όλο το φαί τους και έχουν γίνει σαν ντουλάπες, ένας ο οποίος με το που ξεκίνησε η υπόθεση αυτή που ήταν εντελώς στημένη είχε το κινητό και έγραφε βίντεο και δύο που ήταν χωμένοι στο κοινό με σκοπό να κάνουν μπούγιο».

«Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εκεί για να σταματήσουν την παράσταση. Ήρθαν για να βάλουν λόγια στο στόμα μου που δεν υπάρχουν στην παράσταση, εκνευρίζοντάς με και κυρίως είχαν σκοπό πραγματικά να σταματήσει η παράσταση» είπε και προειδοποίησε , ότι «οτιδήποτε χειρότερο συμβεί στο θέατρο Καρέζη σε εμένα ή σε οποιοδήποτε άλλο θέατρο που κάποιος προσπαθεί να κάνει σάτιρα υπεύθυνοι θα είναι η κυβέρνηση, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το υπουργείο Πολιτισμού, η Μενδώνη και οποιοσδήποτε άλλος δεν καταδίκασε αυτή την αθλιότητα».

Δείτε όλη την εκπομπή:

About Post Author

+ There are no comments

Add yours