Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Καυγάδισαν με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου για τα Γλυκά Νερά – Η Χρυσηίδα Δημουλίδου απαντά στο Facebook [vid]

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Το έλα να δεις έγινε ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές του «Πρωινού» και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου για τα Γλυκά Νερά. Αναλυτικότερα:

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Λεπτομέρειες για το περιστατικό – Όσα ανέφερε η Χρυσηίδα Δημουλίδου

Ο κακός χαμός έγινε πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα οι οποίοι φιλοξένησαν τη Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά την ανάρτησή της για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της.

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά και Χρυσηίδα Δημουλίδου έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Από την αρχή οι τόνοι είχαν ανέβει. Ο Γιώργος Λιάγκας έπαιξε ένα μικρό απόσπασμα από τα γραφόμενά της. Η αντίδραση της κυρίας Δημουλίδου άμεση:

«Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείτε καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο».

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση των παρουσιαστών

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;».

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της είπε: «Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη».

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «Ant1» και την εκπομπή «Το πρωινό»:

https://youtu.be/eusdmzDkb20

Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!

Όσοι με ακολουθούν, θα έχετε προσέξει πως τα τελευταία 5 χρόνια αρνούμαι πεισματικά να βγω στα τηλεοπτικά panel και να εκφέρω γνώμη για κάποιο θέμα, διότι νοιώθω πως δεν υπάρχει «σεβασμός» προς το καλεσμένο, δεν του επιτρέπεται να μιλήσει, οι οικοδεσπότες ρωτούν και απαντούν μόνοι τους, μιλούν όλοι μαζί, λένε τα δικά τους και προς χάριν τηλεθέασης πολλάκις ο άτυχος καλεσμένος τους, «κανιβαλίζεται». Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από το κανάλι του ΑΝΤ και το πάνελ Λίαγκα-Σκορδά να μιλήσω για τη θεματολογία της ανάρτησης μου που αφορούσε την υπόθεση του γυναικοκτόνου στα Γλυκά Νερά. Και ενώ είχα όλη την καλή πρόθεση να επεξηγήσω -για να μη πω μεταφράσω- τι έγραψα στο κείμενο μου, δέχτηκα επίθεση από Λιάγκα -Σκορδά οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ με κατηγόρησαν πως υπερασπίζομαι τον δολοφόνο, αναγκάζοντας με να υψώσω το τόνο της φωνής μου και να μιλήσω το ίδιο επιθετικά.

Από πότε τα πανελάκια “εμπορίου” έχουν γίνει κριτές υποθέσεων και κειμένων ενός συγγραφέα όταν δεν αντιλαμβάνονται τι γράφει ένα κείμενο και παπαγαλίζουν λόγια τρίτων δίχως να συνειδητοποιούν ότι τον εκθέτουν και τον πετούν βορά σε θηρία αρένας προς χάριν τηλεθέασης; Τουλάχιστον από τον κύριο Λιάγκα, περίμενα να έχει καταλάβει το κείμενο.

Αυτό το «τηλεοπτικό πανηγύρι» δεν το επιτρέπω πλέον στον εαυτό μου και ΝΤΡΟΠΗ τους που ενώ δεν έχουν ιδέα από το συγγραφικό μου έργο και την θεματολογία των βιβλίων που τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ των γυναικών, μου έκαναν σφοδρότατη επίθεση ότι υπερασπίζομαι τον θύτη, κάνοντας με να νοιώσω πως βρίσκομαι σε δικαστική αίθουσα και πρέπει, δίχως να απολογηθώ, να καταδικαστώ για πράξεις που δεν έκανα και να νοιώθω ένοχη. Ενοχή για ποιο πράγμα; Το ότι είπα την γνώμη μου για την υπόθεση; Αυτό έκαναν άπαντες στα social media, ο καθένας είπε την άποψη του. Και λοιπόν; Μήπως η δική μου γνώμη θα ελαφρύνει την θέση του γυναικοκτόνου; Μήπως οι δικαστές θα επηρεαστούν από τα δικά μου λεγόμενα και θα ελαφρύνουν την ποινή του;

Από πότε οι οικοδεσπότες πρωινάδων έχουν ιδιότητα δικαστών και δεν το γνωρίζω; Άλλο το εκφέρεις μια γνώμη κοινωνικού ενδιαφέροντος κι άλλο να την αναλύεις εκτοξεύοντας κατηγορώ. Το να επεξηγείς σε ώριμους και υποτίθεται μορφωμένους ανθρώπους τι έγραψες και να μη δέχονται να σε ακούσουν λέγοντας τα δικά τους, να μη σου επιτρέπουν να μιλήσεις και να αναγκάζεσαι να κατέβεις στο δικό τους οχλοεπίπεδο, είναι ανεπίτρεπτο και προσβάλει εκείνους, όχι εμένα! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!

Κάποτε υπήρχε τηλεοπτικό επίπεδο και αναπολώ τις παλαιότερες συνεντεύξεις μου με κάποιους αξιόλογους δημοσιογράφους που γνώριζαν πώς να συμπεριφερθούν στον καλεσμένο τους. Αγαπητοί πανελίστες όταν καλείτε κάποιον στην εκπομπή σας, να μάθετε να τον σέβεστε είτε σας είναι αρεστός είτε όχι. Η θέση σας εκεί δεν είναι να κρίνετε και να μιλάτε ακατάπαυστα αλλά να ακούτε, μάλιστα πολύ προσεκτικά αποφεύγοντας τις εντάσεις και την δική σας αυτοπροβολή. Δεν βρισκόσαστε εκεί για να κρίνετε αλλά να ακούσετε. Ο ρόλος σας είναι του οικοδεσπότη, όχι του δικαστή. Ευχαριστώ αν καταλάβατε αυτή τη φορά τι έγραψα…

τα συμπεράσματα δικά σας…https://www.zappit.gr/…/protofanis-kavgas-sto…/3075071
Χρυσηίδα Δημουλίδου
(κοινοποίηση ελεύθερη)

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

About Post Author

+ There are no comments

Add yours