“Και άλλοι άνθρωποι που έχουν μιλήσει για την περίπτωση ψυχολογικής κακοποίησης -θυμίζω την Ευδοκία Ρουμελιώτη”, αναφέρει ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, συζήτησαν και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ακούω αυτό του Κιμούλη και διαβάζω κιόλα ότι «εγώ σταμάτησα να βγάζω το ψωμί μου πλέον, σας κατηγορώ και γι’ αυτό», το σέβομαι γιατί καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι και θέμα επιβίωσης. Από την άλλη μεριά, βλέπω και την αντίδραση της Ζέτας Δούκα που έτυχε να παίξει μαζί μου και να έχω πιο στενή σχέση από ό,τι έχω με τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία είναι «καλώς να ορίσει στα δικαστήρια, είμαστε τρεις εναντίον ενός», αλλά και άλλοι άνθρωποι που έχουν μιλήσει για την περίπτωση ψυχολογικής κακοποίησης -θυμίζω την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Όταν ένας άνθρωπος σου λέει ότι όσο καιρό παίζαμε μαζί κρυβόμουνα στην τουαλέτα για να μη συναντιόμαστε στα διαλείμματα, είναι κακοποιητική συμπεριφορά», τόνισε ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Τώρα, αν όλοι αυτοί έχουν πρόβλημα και το καταγγέλλουν ψευδώς, καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και κάνει τη μήνυση, για να μπορέσει να πάρει το αίμα του πίσω και του εύχομαι τα καλύτερα αν πράγματι του αξίζει, αν πράγματι μπορέσει να αποδείξει ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν κακοποιητική».

«Εγώ σήμερα θα δω και την κόρη του, η οποία ακούω ότι είναι θαυμάσια ηθοποιός και γι’ αυτό δεν είναι σωστό για τους ανθρώπους αυτούς για τους οποίους έχουν γίνει καταγγελίες να σπιλώνονται τουλάχιστον μέχρι να τελεσφορήσουν οι υποθέσεις τους. Τώρα εμπλέκεται σε δικαστικό αγώνα, κάτι θα ξέρει για να το κάνει. Αν αποδειχθεί ότι πράγματι έχει αδικηθεί, την επόμενη μέρα θα του πω μπράβο», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Πηγή:zappit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours